Cursus Engels niveau 1+

Niveau: Beginner (0/A2)

Wil jij op een interactieve manier Engels leren? En ben je al een klein beetje bekend met het Engels? Kies dan voor de cursus Engels niveau 1+.

Onze klassikale cursussen worden op dit moment, en in ieder geval tot en met 20 april 2021, in de virtual classroom gegeven. In verband met de lockdown en de avondklok vinden op dit moment de meeste cursussen volledig plaats in de virtual classroom. Voor de lessen op onze locaties houden wij rekening met verschillende scenario’s voor de start van de cursussen op of na 19 april. Wij schetsen hierbij graag hoe je cursus op locatie eruit kan gaan zien.

Virtual classroom

€190,00

Inschrijven

Start vanaf 22 april 2021

Over de cursus Engels niveau 1+

Tijdens de cursus Engels niveau 1+ maak je kennis met de Engelse grammatica en zinsbouw en leg je een goede basis voor het verder ontwikkelen van je Engelse taalvaardigheid. Door middel van spreekoefeningen verbeter je je uitspraak en luistervaardigheid. In groepjes of in tweetallen voer je praktische opdrachten uit over alledaagse onderwerpen. Je vergroot je kennis op het gebied van woordenschat, grammatica en zinsbouw, zodat je vol vertrouwen een Engelstalig gesprek kunt starten.

Deze cursus is niet geschikt voor echte beginners, er wordt vanuit gegaan dat je al een beetje kennis hebt van de Engelse taal. 

Inschrijven

Leerdoelen

In de cursus Engels niveau 1+ werk je van taalniveau A1 toe naar taalniveau A2. Let op: deze cursus is niet geschikt voor echte beginners.

Na afloop van de cursus Engels…

 • heb je een basiskennis van de Engelse grammatica;
 • weet je wat de belangrijkste woorden in het Engels betekenen;
 • kun je in het Engels een eenvoudig gesprek voeren.

Inschrijven

Methode

Door middel van spreekoefeningen verbeter je je uitspraak, spreek- en luistervaardigheid. In groepjes of in tweetallen voer je praktische opdrachten over alledaagse onderwerpen uit. Je vergroot je kennis op het gebied van woordenschat, grammatica en zinsbouw, zodat je vol vertrouwen een Engelstalig gesprek kunt starten.

De gebruikte methode is Cambridge English Empower Elementary.

Inschrijven

Tijdsinvestering

De cursus bestaat uit 9 bijeenkomsten bij Babel in Utrecht. Tijdens de lessen ontvang je uitgebreide en persoonlijke feedback op je opdrachten en vaardigheden.

Daarnaast verwachten we van jou dat je 2 tot 3 uur per week thuis aan de opdrachten werkt. Hierbij word je gecoacht en begeleid door een ervaren docent. In de les komen verschillende zelfstudie-strategieën aan bod zodat je ook na de cursus zelfstandig je Engelse taalvaardigheid kan onderhouden en verbeteren.

Inschrijven

Praktisch

 • Deze cursus wordt op locatie gegeven in een kleine groep. Hier kun je alle maatregelen vinden die wij genomen hebben tegen het coronavirus.
 • De voertaal tijdens de bijeenkomsten is Engels. Dit werkt het beste voor je persoonlijke ontwikkeling en je taalvaardigheid. Uiteraard houden we rekening met je taalniveau en zorgen we ervoor dat je niets mist tijdens de lessen.
 • De gebruikte methode is Cambridge English Empower Elementary. Bestel het boek via onze boekenpagina.
 • Er is geen eindtoets. Je ontvangt een certificaat als je minimaal 8 van de 9 bijeenkomsten hebt bijgewoond.
 • Werk je bij de Universiteit Utrecht of sta je bij deze universiteit ingeschreven als (exchange) student? Dan krijg je 15% korting op deze cursus! Schrijf je in met je UU e-mailadres, dan wordt de korting automatisch verwerkt.

Inschrijven

Rooster

 • Startdatum: 22 april 2021
  DagDatumAanvangEinde
  donderdag22 april 202120:1521:45
  donderdag29 april 202120:1521:45
  donderdag6 mei 202120:1521:45
  donderdag20 mei 202120:1521:45
  donderdag27 mei 202120:1521:45
  donderdag3 juni 202120:1521:45
  donderdag10 juni 202120:1521:45
  donderdag17 juni 202120:1521:45
  donderdag24 juni 202120:1521:45

  Inschrijven

Doe de testWat is jouw taalniveau?

Benieuwd naar jouw taalniveau? Maak onze gratis niveautest. Binnen 5 werkdagen ontvang jij een indicatie van je taalniveau en een persoonlijk advies van een docent Engels. Zo weet je zeker dat jij een cursus Engels kiest die bij je past.