nlen Login My Babel
Portugees

Cursus Portugees in Utrecht

Portugees voor Beginners in Utrecht

Cursus PortugeesBent u op zoek naar een cursus Portugees voor Beginners in Utrecht? Babel biedt diverse beginnerscursussen Portugees aan. Persoonlijke aandacht staat er hoog in het vaandel. Hierdoor leert u in korte tijd het Portugees goed te beheersen. De cursussen Portugees voor Beginners zijn ideaal voor wie voor studie, werk of vakantie naar Portugal gaat. Hoewel het Europees Portugees iets afwijkt van de Braziliaanse taal kunt u met deze cursus ook prima uit de voeten in Brazilië.

Cursus Start Doel Prijs Startdatum
Portugees niveau 1 0 A1- €160,- 14 nov.
Portugees niveau 2 A1- A1+ €160,- 5 sep.
Portugees niveau 3 A1+ A2 €160,- -

Een cursus Portugees bij Babel

Met een cursus Portugees voor Beginners leert u de basis van de taal aan de hand van spreek- en luisteroefeningen. Zo bouwt u in korte tijd een behoorlijke kennis van de taal op. Door de relatief kleine groepen wordt u gemotiveerd om actief deel te nemen aan de lessen, waardoor u de taal sneller oppikt. Daarnaast spreekt de docent waar mogelijk Portugees, zodat u zich de taal gemakkelijk eigen maakt.

Portugese taal en cultuur

Portugal is één van de oudste gevestigde naties in Europa en kent een zeer rijke en kleurrijke cultuur. Het Portugees is een taal waarmee u zich niet alleen verstaanbaar kan maken in Portugal. Deze taal wordt namelijk ook gesproken in onder andere Brazilië, Angola, Guinee-Bissau, Sao Tomé en Principe, Oost-Timor, Kaapverdië en Mozambique. Over de gehele wereld spreken ongeveer 200 miljoen mensen Portugees.

Zakelijk Portugees interesse?Neem contact op!

Waarom Babel?

  • Hoge kwaliteit docenten
  • Heldere en flexibele afspraken
  • Circa 30 jaar ervaring
  • Scherpe tarieven
Zomercursussen

Boeken bestellen

Het benodigde materiaal vindt u op een speciale pagina. Bestel de boeken direct online.

Wat is mijn niveau?

» Er zijn verschillende instaptoetsen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en
Italiaans.
» Voor de overige talen gebruikt u Dialang.
» Ook kunt u de niveaubeschrijvingen lezen.

Locatie

De cursussen van Babel vinden plaats op de Nieuwegracht en het University College Utrecht. Klik op een cursusdatum om de locatie van de betreffende cursus te bekijken. U kunt op de locaties gratis parkeren.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Facebook