Vacature Freelance Docent NT2

Bij Babel ontmoeten we jaarlijks duizenden mensen die een taal willen leren voor een nieuwe stap in hun leven. Een nieuw begin in Nederland of dat droomverblijf in een ander land. De kans om een anderstalige opleiding te volgen of een nieuwe baan in het buitenland. Elke taalleerder bij Babel heeft een uniek en persoonlijk verhaal. Wij vinden het belangrijk om die verhalen te kennen. Want door oog te hebben voor de mens achter de cursist vergroten wij de impact van onze taaltrainingen.

Jij bent…

Jij bent een enthousiaste, ervaren en gecertificeerde NT2-docent die onze cursisten wil helpen bij hun nieuwe stap in ons land en in het Nederlands. Je bent communicatief, flexibel, digitaal geletterd en weet je werkzaamheden goed te organiseren. Je houdt van afwisseling en geeft les aan groepen en individuele cursisten; in onze groepscursussen en maatwerktrajecten; op locatie en in de virtual classroom. Onze taaltrainingen vinden plaats op locatie in Utrecht, incompany of online. Je bent bij voorkeur ook een avond per week beschikbaar.

Babel vergroot je wereld

Al 40 jaar is Babel dé aanbieder van eersteklas taal- en communicatietrainingen voor hbo- en wo-opgeleiden. Dat doen we voor groepen en, incompany, voor bedrijven. Elk jaar leren bij Babel meer dan 6.000 mensen om beter te communiceren en makkelijker contact te maken. We verzorgen onze lessen in ons eigen prachtige historische pand in Utrecht, op locaties in het gehele land en online. Het cursusaanbod NT2 bestaat uit groepscursussen van niveau A0 t/m C1, maatwerktrainingen en online taaltrainingen.

Wij bieden…

  • Een positie als freelancer bij Babel.
  • Een prachtige werkplek op een historische locatie in het centrum van Utrecht.
  • Een collegiaal team van ervaren docenten dat zorg draagt voor docententrainingen, collegiale consultatie, gedegen lesplannen en andere didactische support.
  • Ondersteuning van je collega’s bij cursuscoördinatie en service, die rekening houden met jouw roosterwensen en vragen van je cursisten beantwoorden. Wij willen namelijk dat jij je helemaal kunt richten op de les – wij zorgen dus voor alles daaromheen.

Heb je interesse en wil je meer weten?

Vragen? Bel dan met Willemijn van der Donk, 030 227 0008. Meteen solliciteren? Stuur je cv en motivatie naar hr@babel.nl.