Language Coaching on the Job

Met ‘Language Coaching on the Job’ ga je met Babel’s taalexperts op intensieve wijze aan de slag met je taalvaardigheid. Het unieke aan deze aanpak is dat je werkomgeving je leeromgeving is. Zo is je coach bijvoorbeeld aanwezig tijdens een vergadering, presentatie of een video call. Omdat je na afloop direct feedback ontvangt op je taalvaardigheid en op de manier waarop je communiceert, boek je in kort tijdsbestek veel resultaat.

Adviesgesprek aanvragen


Language Coaching on the Job:

In je eigen (online) werkomgeving.

Leren in de praktijk.

Een persoonlijke coach.

Effectief en efficiënt. Jouw ontwikkeling staat centraal.
Op basis van jouw werkagenda

Dit moet je weten over ‘Language Coaching on the Job’

Met ons maatwerkprogramma ‘Language Coaching on the Job’ werk je aan je persoonlijke doelen onder begeleiding van een ervaren language coach uit jouw vakgebied. Je persoonlijke sessies worden compleet afgestemd op jouw wensen en jouw agenda.

Voor wie is Language Coaching on the Job interessant?
‘Language Coaching on the Job’ is interessant als je een veeleisende baan hebt en je in korte tijd taalvaardiger wil worden. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld directie- of MT-leden, maar ook aan sales-, IT-, finance- of HR-professionals die in een internationale werkomgeving actief zijn. Het coachingsprogramma is ook interessant voor werknemers van onderwijsinstellingen, zoals universitair docenten en decanen.
Hoe werkt 'Language Coaching on the Job'?
Jouw persoonlijke coach kijkt met je mee op de werkvloer en voorziet je achteraf van praktijkgerichte feedback. Je coach kan bijvoorbeeld aanschuiven bij (telefoon)gesprekken, vergaderingen, onderhandelingen en presentaties. Denk aan conference calls, kennismakingsgesprekken, sollicitatiegesprekken of colleges.
Hoe kan jouw persoonlijke coach je (verder) helpen?
Samen met je coach bepaal je waar je aan wilt werken. Met de coach bespreek je jouw doelstelling bij bijvoorbeeld een presentatie of vergadering. De coach geeft jou achteraf gerichte feedback. Is de boodschap bijvoorbeeld goed overgekomen? Zijn er (grammaticale) fouten die je geregeld maakt? Wij helpen je met het vergroten van je woordenschat en het opfrissen van je grammaticale kennis. Bovendien kun je werken aan je persoonlijke communicatiestijl. Met de nieuwe inzichten die je opdoet leer je om helder en effectiever te communiceren.
Is 'Language Coaching on the job' ook mogelijk in groepsverband?
Language Coaching on the Job is ook mogelijk voor groepen. In dat geval observeert de coach hoe collega’s communicatiestrategieën toepassen en of de taalvaardigheid voldoende is. Denk bijvoorbeeld aan een team of bestuur met verschillende nationaliteiten die online met elkaar moeten overleggen.

Hoe ziet het traject eruit?

Onze coachingstrajecten sluiten naadloos aan op jouw situatie. Hieronder leggen wij je precies uit hoe we dit aanpakken.

Voorafgaand aan je coachingstraject plannen wij een vrijblijvende intake in met je persoonlijke coach. Tijdens de intake bepalen jullie de gewenste doelen en hoe je coach je hierin het beste kan ondersteunen. Gedurende het coachingstraject monitort je coach de voortgang nauwlettend. Nadat je coach je in actie heeft gezien op de werkvloer,  evalueren jullie samen wat goed ging en waar je verbeterpunten liggen. Aan het eind van je coachingstraject ontvang je een uitgebreid rapport. Dit rapport geeft je extra inzicht in je voortgang. We zetten alle adviezen op een rij en bespreken we wat de vervolgstappen zijn.


Ervaringen

Babel is dé expert op het gebied van taal. 97,9% van onze klanten is (zeer) tevreden over onze dienstverlening. Hieronder lees je enkele testimonials van mensen die een coaching on the job traject hebben bewandeld.


Meer informatie?

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Wij staan je graag te woord!

Heleen Wolfs
Tel.: 030 227 0084
Mail: advies@babel.nl
Patrick Delmee
Tel.: 06 456 415 71
Mail: patrick@babel.nl