Cursus Indonesisch: vergroot je wereld

Wil je je wereld vergroten en de diversiteit van de Indonesische cultuur ontdekken? Kies dan voor een cursus Indonesisch bij Babel. Indonesisch is een van de meest gesproken talen ter wereld. Het is bovendien een relatief makkelijke taal om te leren. Door middel van praktijkgerichte lessen krijg je de taal snel onder de knie. Als lesmethode gebruiken we ‘Bahasa Indonesia’.


Indonesisch leren bij Babel

Wil je graag Indonesisch leren? Een individuele taaltraining Indonesisch is ideaal om efficiënt aan specifieke leerdoelen te werken. Onze ervaren trainers coachen je om het beste uit jezelf te halen en om met meer zelfvertrouwen te communiceren. Niet voor niets beveelt 97% van onze cursisten ons aan! Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van op maat gemaakte taaltrainingen voor bedrijven en particulieren.


Maak je keuze: online leren of les op locatie

Les op locatie
Onze locatie aan de Nieuwegracht in Utrecht is goed bereikbaar. Maar we kunnen de lessen ook op jouw locatie verzorgen.

Les in de virtual classroom
 De virtual classroom biedt dezelfde leermogelijkheden als les op locatie: interactieve lessen, persoonlijke feedback en ruimte voor vragen.


Waarom kies je voor een cursus Indonesisch bij Babel?

Hoge klanttevredenheid
97% van onze klanten is tevreden over onze cursussen. Minimaal 80%van de cursisten is ‘tevreden tot zeer tevreden’ over de kwaliteit en de dienstverlening. Wij streven constant naar een hoge klanttevredenheid. De persoonlijke benadering in onze lessen is van belang voor dit resultaat.
Je krijgt persoonlijke aandacht
Onze lessen worden op een interactieve manier gegeven. Dit maakt de taalcursus erg effectief. Daarnaast bieden onze enthousiaste docenten veel persoonlijke aandacht.
We besteden aandacht aan taal én cultuur
Cultuur is essentieel om een ​​taal te leren. Als je cultuur begrijpt, kun je aan elk woord de juiste betekenis geven. Daarom besteden wij tijdens de cursus ook aandacht aan de Indonesische cultuur.

Wist je dit al over de Indonesische taal?

  • Indonesisch, ook wel Bahasa Indonesia genoemd, is de officiële taal van Indonesië. Het wordt door ongeveer 30 miljoen inwoners van Indonesië als eerste taal gesproken. Meer dan 150 miljoen mensen spreken Indonesisch als tweede taal.
  • De taal is gebaseerd op het Maleis, wat een eeuwenoude handelstaal is. Indonesië was vroeger een Nederlandse kolonie en dat heeft in de taal zijn sporen achtergelaten.
  • Er zijn ook veel Portugese en Chinese invloeden in de taal te vinden. En de taal bevat bovendien leenwoorden uit het Arabisch, omdat de islam de belangrijkste religie in het land is.
  • Indonesisch staat in de top 10 van de meest gesproken talen ter wereld.

Wil je Indonesisch leren?

Heb je besloten om Indonesisch te leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.Babel is gespecialiseerd in taal- en communicatietrainingen voor hbo- en wo-opgeleiden. We helpen particulieren en professionals, bedrijven, onderwijsinstellingen en andere non-profit organisaties. We onderscheiden ons door de hoge kwaliteit van docenten, een flexibele en transparante manier van werken en onze scherpe tarieven. Babel is taalpartner van de Universiteit Utrecht.

Vrijblijvend intakegesprek