Cursus Indonesisch: vergroot je wereld

Wil jij je wereld vergroten en de diversiteit van de Indonesische cultuur ontdekken? Kies dan voor de cursus Indonesisch bij Babel. Indonesisch is een van de meest gesproken talen ter wereld. Het is bovendien een makkelijke taal om te leren. Wat je redenen ook zijn om deze taal te studeren, wij hebben de juiste cursus voor jou.

Cursussen Indonesisch


Volg een cursus Indonesisch

Door middel van praktijkgerichte lessen krijg je de taal snel onder de knie. Door de kleine groepen ben je actief met de lesstof bezig. Je krijgt tijdens de cursus persoonlijke begeleiding en ondersteuning door onze ervaren docenten. Als lesmethode gebruiken we Bahasa Indonesia: de officiële taal van Indonesië. Bekijk hieronder ons cursusoverzicht:

Beginners

 

Cursus            Aantal lessen
Aantal
weken
Start-
niveau
Doel-  niveau Prijs
Indonesisch niveau 1 9 9 0 A1- – €195,-
Indonesisch niveau 2 9 9 A1- – A1- €195,-
Indonesisch niveau 3 9 9 A1- A1 €230,-
Indonesisch niveau 4 9 9 A1 A2 €230,-

Cursus Indonesisch voor beginners

Wij bieden een cursus aan voor beginners, waar je de basis van de Indonesische taal leert. In de beginnerscursus oefen je spreken, luisteren, lezen en schrijven door middel van interactieve lessen. Ook maak je kennis met de cultuur en gewoontes. Tijdens de lessen maken we gebruik van praktijkgerichte oefeningen waarin situaties uit het alledaagse leven naar voren komen. De cursus wordt in kleine groepjes gegeven.

Indonesisch leren - Cursus Indonesisch niveau 1


Maak je keuze: online leren of les op locatie

Les op locatie
De cursus Indonesisch wordt op locatie gegeven in een kleine groep. Onze leslocatie aan de Nieuwegracht in Utrecht is goed bereikbaar per openbaar vervoer en met de auto.

Les in de virtual classroom
Je kunt onze taalcursus ook op afstand volgen in onze virtual classroom. In de online cursus zijn er verschillende groepssessies met een ervaren docent en een aantal cursisten.


Waarom kies je voor een cursus Indonesisch bij Babel?

Hoge klanttevredenheid
97,9% van onze klanten is (zeer) tevreden over onze cursussen. Minimaal 80%van de cursisten is ‘tevreden tot zeer tevreden’ over de kwaliteit en de dienstverlening. Wij streven constant naar een hoge klanttevredenheid. De persoonlijke benadering in onze lessen is van belang voor dit resultaat.
Persoonlijke aandacht staat al 35 jaar bij ons centraal
Onze lessen worden op een interactieve manier gegeven. Dit maakt de taalcursus erg effectief. Daarnaast bieden onze enthousiaste docenten veel persoonlijke aandacht. Zo kun je binnen korte tijd de taal correct toepassen!
We besteden aandacht aan taal én cultuur
Cultuur is essentieel om een ​​taal te leren. Als je cultuur begrijpt, kun je aan elk woord de juiste betekenis geven. Daarom besteden wij tijdens de cursus ook aandacht aan de Indonesische cultuur.
We bieden een zeer uitgebreid (online) aanbod
Naast het reguliere cursusaanbod op locatie bieden wij de cursus Indonesisch ook in de virtual classroom aan. Wij hebben een uitgebreid aanbod, waardoor je altijd een cursus zal vinden die bij jouw taalniveau en schema past.

Wist je dit al over de Indonesische taal?

  • Indonesisch, ook wel Bahasa Indonesia genoemd, is de officiële taal van Indonesië. Het wordt door ongeveer 30 miljoen inwoners van Indonesië als eerste taal gesproken. Meer dan 150 miljoen mensen spreken Indonesisch als tweede taal.
  • De taal is gebaseerd op het Maleis, wat een eeuwenoude handelstaal is. Indonesië was vroeger een Nederlandse kolonie en dat heeft in de taal zijn sporen achtergelaten.
  • Er zijn ook veel Portugese en Chinese invloeden in de taal te vinden. En de taal bevat bovendien leenwoorden uit het Arabisch, omdat de islam de belangrijkste religie in het land is.
  • Indonesisch staat in de top 10 van de meest gesproken talen ter wereld.

Wil je Indonesisch leren?

Heb je besloten om Indonesisch te leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Babel is expert in taal- en communicatietrainingen voor hoger opgeleiden. We helpen particulieren en professionals, bedrijven, onderwijsinstellingen en andere non-profit organisaties. We onderscheiden ons door de hoge kwaliteit van docenten, een flexibele en transparante manier van werken en onze scherpe tarieven. Babel is taalpartner van de Universiteit Utrecht.

Cursussen Indonesisch