Cursus Zakelijk Engels

Zakelijk EngelsWerk je in een internationale omgeving en spreek je daardoor vaak Engels op de werkvloer? Dankzij onze cursussen Zakelijk Engels in Utrecht, Rotterdam en Eindhoven heb je meer zelfvertrouwen in onderhandelingen en kom je overtuigender over bij (internationale) zakenrelaties. Welk aspect je van je Engels ook wil verbeteren: Babel heeft altijd een ideale cursus voor je.


Zakelijk Engels – klassikaal

Wil je bij zakelijke contacten gemakkelijker Engels spreken? Wil je professioneler overkomen in het Engels zonder steeds te hoeven zoeken naar je woorden? Volg dan de cursus Zakelijk Engels. Tijdens deze cursus ontwikkel je je Business Engels op het gebied van netwerken, het schrijven van zakelijke e-mails, telefoneren, het geven van presentaties en veel meer. In deze cursus ‘Business Engels’ verbeter je je zakelijke communicatievaardigheden in het Engels op halfgevorderden-niveau (intermediate, B1+).

Niveau: van B1 naar B2
Prijs: 795,-

Lees verder


Zakelijk Engels (inclusief e-learning)

Wil je aan je Engels werken, maar ook graag zelf bepalen waar en wanneer je studeert? Dan is deze blended cursus iets voor jou: een mix van online en offline lessen. Vóór elke klassikale bijeenkomst word je geacht al wat huiswerk online te hebben gemaakt. In deze cursus werk je toe naar taalniveau B2+. Deze cursus is geschikt als jouw Engels op B2-niveau is.
Benieuwd? Bekijk gratis deze democursus als voorproefje.

Niveau: van B2 naar B2+
Prijs: 395,-

Lees verder


Zakelijk Engels voor HR (inclusief e-learning)

Spreek jij regelmatig Engels binnen de context van HR en personeelszaken, bijvoorbeeld binnen internationale organisaties? En wil je graag je Business Engels op de werkvloer verbeteren, maar heb je geen tijd om een wekelijkse groepscursus te volgen? Volg dan onze praktijkgerichte cursus Zakelijk Engels voor HR inclusief e-learning!

Niveau: van B1+ naar B2
Prijs: 795,-

Lees verder


Weet je niet zeker welk taalniveau je hebt? Doe dan onze online instaptoets.

Wat is mijn niveau?


Babel is dé taalexpert van Utrecht. Maar volg je liever een cursus Business Engels in Rotterdam of Eindhoven? Dat kan! Ook daar geven wij les. Kijk op deze pagina voor een leslocatie bij jou in de buurt.