Cursus Zakelijk Engels

Werk je in een internationale omgeving en spreek je daardoor vaak Engels op de werkvloer? Dankzij onze cursussen Zakelijk Engels in Utrecht, Rotterdam en Eindhoven heb je meer zelfvertrouwen in onderhandelingen en kom je overtuigender over bij (internationale) zakenrelaties. Welk aspect je van je Engels ook wil verbeteren: Babel heeft altijd een ideale cursus voor je.


 

Cursus                                                                                                      Aantal
lessen
Aantal
weken
Start-
niveau
Doel-
niveau
Zakelijk Engels (klassikaal)3 dagen3B1B2-795
Zakelijk Engels (online en klassikaal) 22B2B2+395
Presenteren in het Engels2 dagen2B2B2+695
Effectief beïnvloeden in het Engels2 dagen2B2B2+825
Zakelijk Engels voor HR (inclusief e-learning)2 dagen2795
Brush up your Financial English 8B1B260
E-mails schrijven in het Engels (online)12B1+B2150

 


Online cursussen Engels

Wil je liever een online cursus Engels volgen? Dan is dat bij Babel geen probleem. We hebben verschillende cursussen waarmee je via internet je Engels kunt verbeteren. Met onze online cursussen leer jij op je eigen tempo, op een plek waar jij je comfortabel voelt.

Bekijk onze online cursussen


Zakelijk Engels op maat

Tijdens een taaltraining op maat werk je aan specifieke leerdoelen. Hierbij is een mix van methodes mogelijk, zowel online als klassikaal. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld ook cursussen in een virtual classroom of bieden we e-learning op maat aan. Onze trainingen worden 1-op-1 begeleid of in een groep. Kortom: bij een maatwerktraining bepaal jij als opdrachtgever welke onderwerpen aan bod komen, waar de training plaatsvindt, wat de leerdoelen zijn en welke methodiek wordt gebruikt.

Bekijk de mogelijkheden


Weet je niet zeker welk taalniveau je hebt?

Doe dan onze online instaptoets.

Wat is mijn niveau?


Babel is dé taalexpert van Utrecht. Maar volg je liever een cursus Business Engels in Rotterdam of Eindhoven? Dat kan! Ook daar geven wij les. Kijk op deze pagina voor een leslocatie bij jou in de buurt.