Cambridge Engels cursus

Bereid je je voor op een Cambridge examen en wil je je Engels verbetereren? Een cursus Cambridge Engels helpt je om te slagen! Wij staan garant voor kwalitatief hoogstaande cursussen Cambridge Engels. Je krijgt les van professionele, gekwalificeerde docenten die persoonlijke aandacht hoog in het vaandel hebben staan.

Cursussen Engels


Cambridge Engels niveaus

De Cambridge examens zijn gemaakt om het taalniveau van deelnemers te bepalen. De examens van Cambridge University worden opgesteld volgens de richtlijnen die zijn vastgelegd in het CEFR (Common European Framework of Reference).

Cambridge Engels niveaus


Een Cambridge Engels cursus voor elk niveau

Wij hebben we een Cambridge Engels cursus voor elk niveau, van A2 tot C2. Er is altijd een cursus die past bij jouw niveau en leerdoel.

Cursus                                                                                                       Aantal
lessen
Aantal
weken
Start-
niveau
Doel-
niveau
Prijs
Basiscursus Engels (A2) 18 18 A1+ A2 € 520,-
Engels voor Halfgevorderden (A2 → B1) 18 9 A2 B1 € 520,-
Engels voor Gevorderden (B1 → B2) 18 9 B1 B2 € 520,-
Engels voor Vergevorderden (B2 → C1) 18 9 B2 C1 € 520,-
Engels Proficiency (C1 → C2) 18 9 C1 C2 € 520,-
Engels Spreken voor Gevorderden (B2/C1) 9 9 B2 B2+ € 260,-

Cursussen Engels


Benieuwd naar je huidige taalniveau?

Wil je weten wat je huidige taalniveau is? Maak dan onze gratis niveautest en krijg een goede indicatie van je huidige taalniveau. Zo kies je de cursus die past bij jouw niveau en leerdoel.Online of op locatie

Les op locatie
Kies je voor les op locatie? Dan heb je les in kleine groepen in ons monumentale pand aan de Nieuwegracht te Utrecht. Ons gebouw is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar. Vanaf het station loop je in 10 minuten naar Babel. Bovendien hebben we genoeg parkeergelegenheid.

Les in de virtual classroom
De virtual classroom is een online klaslokaal. Samen met medecursisten volg je de lessen onder leiding van een ervaren taaldocent. Naast alle mogelijkheden van een echt lokaal, biedt de virtual classroom je ook leuke online tools, zoals een interactief whiteboard en live quizzen.


Waarom een cursus Cambridge Engels bij Babel?

Babel staat garant voor kwalitatief hoogstaande cursussen Cambridge Engels. Je krijgt les van professionele, gekwalificeerde docenten die persoonlijke aandacht hoog in het vaandel hebben staan. Tijdens de cursus krijg je veel persoonlijke feedback en heb je de mogelijkheid om te oefenen met praktijksituaties die je zelf aandraagt. De docent creëert een veilige leeromgeving, zodat je vol zelfvertrouwen kunt werken aan je taalvaardigheid. Door een mix van verschillende (online) leermethoden optimaliseren we jouw leerproces.