Cursussen Cambridge Engels

Cursus Cambridge EngelsBen jij je aan het voorbereiden op een Cambridge examen? Ga je in het buitenland werken en wordt er van je gevraagd een Cambridge certificaat te overleggen? Of wil je gewoon je Engelse taalvaardigheid naar een hoger niveau tillen? Je bent bij Babel aan het juiste adres.


Cursus Engels Cambridge Preliminary

Wil je op een effectieve manier je Engels naar een hoger niveau tillen met een internationaal erkende cursusmethode? Dan ben je met de cursus Engels Cambridge Preliminary op de juiste weg. Je kunt deze cursus volgen als je Engels spreekt op niveau A2+. In de cursus Engels Cambridge Preliminary werk je toe naar taalniveau B1+.

Niveau: van A2+ naar B1+
Prijs: 380,-

Lees verder


Engels Cambridge First

Wil je je Engelse taalvaardigheid verbeteren en B2 niveau bereiken? Dan is deze interactieve cursus Engels Cambridge First precies wat je zoekt! Je kunt deze cursus ook doen als je je wilt voorbereiden op de Cambridge First Certificate test.

Niveau: van B1+ naar B2
Prijs: 380,-

Lees verder


Engels Cambridge Advanced

De cursus Engels Cambridge Advanced is perfect voor mensen die al een gevorderd niveau Engels hebben, maar die hun spreek- en schrijfvaardigheid nog een stap verder willen brengen. In deze C1-cursus werk je met verschillende activiteiten en oefeningen aan het verbeteren van je taalvaardigheid. Je kunt de cursus ook volgen als je je wilt voorbereiden op het Cambridge Advanced examen (CAE).

Niveau: van B2+ naar C1
Prijs: 395,-

Lees verder


Engels Cambridge Proficiency

Wil jij je helder kunnen uitdrukken in het Engels in uiteenlopende situaties? Dan is deze cursus Engels Cambridge Proficiency zeer geschikt voor jou! In deze cursus op hoog niveau leer je de finesses van het Engels en breng je je vocabulaire naar een near native niveau.
Het Cambridge Proficiency examen (CPE) is het bewijs dat jij op een zeer hoog niveau Engels beheerst. Het certificaat wordt wereldwijd erkend door bedrijven, universiteiten en overheidsinstellingen.

Niveau: van C1 naar C2 (near neative)
Prijs: 395,-

Lees verder


Weet je niet zeker welk taalniveau je hebt? Doe dan onze online instaptoets.

Wat is mijn niveau?