nlen Login My Babel
Duits

Cursus Duits in Utrecht

Cursussen Duits in Utrecht

Cursus DuitsMet de Bondsrepubliek Duitsland heeft Nederland intensief economisch, cultureel en maatschappelijk contact. Het kan dan voor uw werk interessant zijn om een cursus Duits te volgen. Maar misschien bent u wel door een vakantie in Duitsland geïnteresseerd geraakt in de Duitse taal en cultuur. Wat uw reden ook is, Babel biedt meerdere cursussen Duits aan in Utrecht, waardoor u uw kennis van Duitse taal kunt vergroten en u persoonlijk kan ontwikkelen.

Wat is mijn niveau?

Klik op deze link en doe de test. De uitslag vertelt u op welk niveau u zit. Vervolgens kunt u zich inschrijven voor een cursus Duits die op dat niveau start.

Met onze cursus Duits bouwt u in korte tijd een behoorlijke kennis van de taal op. Door de relatief kleine groepen wordt u gemotiveerd om actief deel te nemen aan de lessen, waardoor u de taal sneller oppikt. Daarnaast spreekt de docent waar mogelijk Duits, zodat u zich de taal gemakkelijk eigen maakt.

Cursus Start Doel Prijs Startdatum
Duits niveau 2 (beginners-plus) A1- A1+ €170,- 7 sep.
Duits niveau 3 A1+ A2 €170,- 16 nov.
Duits niveau 4 A2 B1- €170,- 7 sep.
Duits niveau 5 B1- B1+ €170,- 16 nov.
Duits niveau 6 B1+ B2 €170,- 8 feb.

Bij Babel kunt u ook een cursus Duits volgen als u niet zo goed Nederlands spreekt. Deze cursussen worden gegeven vanuit het Engels.

Cursus vanuit het Engels Start Doel Prijs Startdatum
Duits niveau 1 (vanuit het Engels) 0 A1- €170,- 5 sep.
Duits niveau 2 (vanuit het Engels) A1- A1+ €170,- 14 nov.

Duits de grootste taal van Europa

Het Duits (Deutsch) is de taal van onze oosterburen. Met ongeveer 105 miljoen moedertaalsprekers is Duits de meest gesproken taal in de Europese Unie en na het Russisch ook van Europa. De taal behoort tot de West-Germaanse tak van de Germaanse Talen en wordt niet alleen gesproken in Duitsland, maar ook in Liechtenstein, Oostenrijk en delen van Zwitserland, Luxemburg, België, Denemarken en Italië. Wat maar weinig mensen weten is dat Duits ook wordt gesproken in Namibië (een vroegere Duitse kolonie) en landen van het voormalige Oostblok.

Zakelijk Duits iets voor u?Neem contact op!

Waarom Babel?

  • Hoge kwaliteit docenten
  • Heldere en flexibele afspraken
  • Circa 30 jaar ervaring
  • Scherpe tarieven
Zomercursussen

Boeken bestellen

Het benodigde materiaal vindt u op een speciale pagina. Bestel de boeken direct online.

Wat is mijn niveau?

» Er zijn verschillende instaptoetsen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en
Italiaans.
» Voor de overige talen gebruikt u Dialang.
» Ook kunt u de niveaubeschrijvingen lezen.

Locatie

De cursussen van Babel vinden plaats op de Nieuwegracht en het University College Utrecht. Klik op een cursusdatum om de locatie van de betreffende cursus te bekijken. U kunt op de locaties gratis parkeren.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Facebook