Cursus Zweeds: leer snel Zweeds

Hej! Hur mår du? Heb je altijd al Zweeds willen leren? Met onze cursus Zweeds voor beginners heb je de taal snel onder de knie. Onze ervaren docenten Zweeds hebben veel kennis van de Zweedse taal en cultuur. Zij zullen jou tijdens de cursus begeleiden om het maximale uit je taalcursus te halen. Jij kunt kiezen of je de cursus op lcoatie of (online) in onze virtual classroom volgt. En heb je daarna de smaak te pakken? Dan hebben we verschillende vervolgcursussen. Ideaal als je voor langere tijd in Zweden gaat wonen of werken!

Cursussen Zweeds


Volg een cursus Zweeds

Door onze praktijkgerichte manier van lesgeven, neem je de taal sneller tot je op. Je ontvangt tijdens de cursussen persoonlijke en motiverende begeleiding van onze ervaren docenten. Bekijk hieronder ons cursusoverzicht.

Beginners

 

Cursus            Aantal lessen
Aantal
weken
Start-
niveau
Doel-  niveau Prijs
Zweeds niveau 1 9 9 0 A1- €205,-
Zweeds niveau 2 9 9 A1- A1 €205,-
Zweeds niveau 3 9 9 A1 A1+ €230,-

Cursus Zweeds voor beginners

Is dit je eerste kennismaking met de Zweedse taal? Bekijk dan onze cursus Zweeds niveau 1. In deze cursus bouw je jouw basiskennis op. De cursus wordt in kleinschalige groepen gegeven. Er is veel begeleiding om zo efficiënt mogelijk de taal onder de knie te krijgen. Je werkt tijdens deze beginnerscursus Zweeds voornamelijk aan je vocabulaire en grammatica.


Hoe leer je het liefst? Online of op locatie?

Les op locatie
De cursus Zweeds op locatie wordt in een klein groepje aangeboden in ons monumentale pand aan de Nieuwegracht. Ons gebouw is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Les in de virtual classroom
Volg jouw taalcursus via onze virtual classroom. Samen met andere cursisten kun je de online lessen volgen in onze virtuele leeromgeving. Tijdens de online lessen maak je gebruik van het interactieve whiteboard, de quiz opties, de chatfunctie en de breakout-rooms.


Waarom kies je voor een cursus Zweeds bij Babel?

Hoge klanttevredenheid
Ons CEDEO-keurmerk geeft je de garantie dat minimaal 80 procent van de klanten ‘tevreden tot zeer tevreden’ is over de kwaliteit en de dienstverlening. Wij zitten hier zelfs nog ruim boven, 97,9% van onze klanten is (zeer) tevreden. Niet voor niets zijn wij het grootste taleninstituut in de regio Utrecht.
Persoonlijke aandacht staat al 35 jaar bij ons centraal
Onze ervaren docenten geven op een interactieve manier les. Een taal leer je het snelst als je er zelf namelijk mee aan de slag gaat! Tijdens je taalcursus krijg je veel persoonlijke feedback van je docent. Hierdoor kun je het maximale uit je cursus halen en boek je veel resultaat in een korte tijd.
We besteden aandacht aan taal én cultuur
Juist omdat je je onderdompelt in de taal en cultuur, verloopt je leerproces nog sneller. Wij geloven dat je het één niet kan onderwijzen zonder het ander.
We bieden een zeer uitgebreid (online) aanbod
Door ons uitgebreide aanbod is er altijd een cursus die bij jouw taalniveau past. De meeste van onze cursussen zijn zowel op locatie als in de virtual classroom te volgen.

Wist je dit al over de Zweedse taal?

  • Zweeds begon als een dialect van het Oudnoors, een taal die iedereen in Scandinavië tijdens de Vikingtijd verstond.
  • Zweeds is een Noord-Germaanse taal. In de loop van de geschiedenis is Zweeds sterk beïnvloed door andere Germaanse talen, vooral Deens.
  • Er zijn ongeveer 9 miljoen Zweedse moedertaalsprekers over de hele wereld.
  • Het Zweedse alfabet heeft 29 letters. Dat zijn er drie meer dan het 26-letterige alfabet, zoals we dat in Nederland kennen. Dit zijn de tekens å, ä, en ö.

Wil je Zweeds leren?

Heb je besloten om Zweeds te leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Babel is gespecialiseerd in taal- en communicatietrainingen voor hbo- en wo-opgeleiden. We helpen particulieren en professionals, bedrijven, onderwijsinstellingen en andere non-profit organisaties. We onderscheiden ons door de hoge kwaliteit van docenten, een flexibele en transparante manier van werken en onze scherpe tarieven. Babel is taalpartner van de Universiteit Utrecht.

Cursussen Zweeds