Cursus Zweeds in Utrecht

cursus zweeds utrechtHej! Ben jij op zoek naar de beste cursus Zweeds in Utrecht? Gefeliciteerd: je bent bij Babel aan het juiste adres. Na een taalcursus Zweeds voor beginners ben je optimaal voorbereid op een vakantie, studie of werkbezoek aan Zweden. En heb je daarna de smaak te pakken? Dan hebben we verschillende vervolgcursussen. Ideaal voor als je voor langere tijd in Zweden gaat wonen of werken!

Bekijk aanbod

Zweeds leren

In Zweden spreken de meeste mensen relatief goed Engels: de gemiddelde Engelse taalvaardigheid is zelfs iets hoger dan in Nederland. Toch kun je veel baat hebben van het leren van de Zweedse taal. Je zult merken dat de meeste Zweden welwillender tegenover je staan en je meer gedaan krijgt als je hun in hun eigen taal aanspreekt.

Taalcursus Zweeds

Natuurlijk leer je in een taalcursus Zweeds niet alleen alles over de taal, maar ook veel over de cultuur. Van het Songfestival tot aan Pippi Langkous en van Midzomer tot aan Kräftskiva: na een cursus Zweeds ben jij expert in de bijzondere gewoontes en gebruiken van dit Scandinavische land.

Cursus Zweeds Utrecht

Hoewel de Zweedse taal zo’n 9 miljoen sprekers heeft, zijn er maar weinig niet-moedertaalsprekers die de stap nemen om de Zweedse taal te leren. Dat komt omdat de taal buiten Zweden bijna niet gesproken wordt. Als je Zweeds als tweede taal leert, beschik je dus over een unieke vaardigheid die altijd van pas kan komen.

Waar wacht je nog op? Volg een cursus Zweeds bij Babel in Utrecht en vergroot je wereld!

Bekijk aanbod

Basiswoorden Zweeds

Hieronder vind je alvast wat basiswoorden en -zinnen in het Zweeds:

Hallo.Hej.
Hoe gaat het met jou?Hur mår du?
Goed, dankuwel.Tack, jag mår bra.
Hoe heet je?Vad heter du?
Mijn naam is ______ .Jag heter ______ .
Bedankt.Tack.
Graag gedaan.Var så god.