Cursus Workshop 1 Klanken, (mede)klinkers en uitspraak

Niveau: Halfgevorderd (B1/B2), Gevorderd (C1/C2)

Spreek en begrijp je Nederlands, maar verstaan mensen jou niet altijd? Volg dan de Workshop 1 klanken, (mede)klinkers en uitspraak bij Babel. In deze cursus ontdek je waar jouw verbeterpunten liggen en hoe je jouw uitspraak naar een hoger niveau tilt.

Maak gebruik van onze verplaatsgarantie voor cursussen op locatie. Tot 10 dagen voor de start van de cursus kun jij je klassikale cursus die in september start kosteloos annuleren of verplaatsen naar een later moment.

Er is (nog) geen nieuwe cursus ingepland.

Deze training kan ook in maatwerkvorm worden aangeboden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Over de Workshop 1 Klanken, (mede)klinkers en uitspraak

Workshop logopedie

In de workshop leer je wat een goede uitspraak is van de Nederlandse taal. Na een korte theoretische introductie ga je zelf aan de slag met je spreekvaardigheid. In groepjes en in tweetallen oefen je met het uitspreken van lastige klanken en medeklinkers. Hierbij word je begeleid door een gecertificeerde logopedist.  

Leerdoelen

Na afloop van de workshop Nederlands…

  • weet je wat de goede uitspraak is van veelvoorkomende klanken;
  • word je sneller verstaan en begrepen in het dagelijks leven in Nederland;
  • en ontvang je een aantal individuele verbeterpunten zodat je zelf aan de slag kan om je uitspraak nog verder te verbeteren.

Methode

In de workshop leer je wat een goede uitspraak is van de Nederlandse taal. Na een korte theoretische introductie ga je zelf aan de slag met je spreekvaardigheid. In groepjes en in tweetallen oefen je met het uitspreken van lastige klinkers en medeklinkers. Hierbij word je begeleid door een ervaren docent.

Tijdsinvestering

De workshop bestaat uit een eenmalige bijeenkomst van 3 uur bij Babel in Utrecht.

Praktisch

  • Het lesmateriaal ontvang je tijdens de workshop van de docent. Je hoeft dus zelf niets mee te nemen of voor te bereiden.
  • Wil je jouw uitspraak van de Nederlandse taal verbeteren? Schrijf je dan in voor deze workshop of neem contact op met Babel voor vrijblijvend advies.
  • Werk je bij de Universiteit Utrecht of sta je bij deze universiteit ingeschreven als (exchange) student? Dan krijg je 15% korting op deze cursus! Schrijf je in met je UU e-mailadres, dan wordt de korting automatisch verwerkt.