Cursus Workshop 1 Klanken, (mede)klinkers en uitspraak

Niveau: Halfgevorderd (B1/B2), Gevorderd (C1/C2)

Spreek en begrijp je Nederlands, maar verstaan mensen jou niet altijd? Volg dan de Workshop 1 klanken, (mede)klinkers en uitspraak bij Babel. In deze cursus ontdek je waar jouw verbeterpunten liggen en hoe je jouw uitspraak naar een hoger niveau tilt.

Onze klassikale cursussen worden op dit moment, en in ieder geval tot en met 20 april 2021, in de virtual classroom gegeven. In verband met de lockdown en de avondklok vinden op dit moment de meeste cursussen volledig plaats in de virtual classroom. Voor de lessen op onze locaties houden wij rekening met verschillende scenario’s voor de start van de cursussen op of na 19 april. Wij schetsen hierbij graag hoe je cursus op locatie eruit kan gaan zien.

€ 55,00

Inschrijven

Start vanaf 21 mei 2021

Over de Workshop 1 Klanken, (mede)klinkers en uitspraak

Workshop logopedie

In de workshop leer je wat een goede uitspraak is van de Nederlandse taal. Na een korte theoretische introductie ga je zelf aan de slag met je spreekvaardigheid. In groepjes en in tweetallen oefen je met het uitspreken van lastige klanken en medeklinkers. Hierbij word je begeleid door een gecertificeerde logopedist.  

Inschrijven

Leerdoelen

Na afloop van de workshop Nederlands…

  • weet je wat de goede uitspraak is van veelvoorkomende klanken;
  • word je sneller verstaan en begrepen in het dagelijks leven in Nederland;
  • en ontvang je een aantal individuele verbeterpunten zodat je zelf aan de slag kan om je uitspraak nog verder te verbeteren.

Inschrijven

Methode

In de workshop leer je wat een goede uitspraak is van de Nederlandse taal. Na een korte theoretische introductie ga je zelf aan de slag met je spreekvaardigheid. In groepjes en in tweetallen oefen je met het uitspreken van lastige klinkers en medeklinkers. Hierbij word je begeleid door een ervaren docent.

Inschrijven

Tijdsinvestering

De workshop bestaat uit een eenmalige bijeenkomst van 3 uur bij Babel in Utrecht.

Inschrijven

Praktisch

  • Deze workshop wordt op locatie gegeven. Hier kun je alle maatregelen vinden die wij genomen hebben tegen het coronavirus.
  • Het lesmateriaal ontvang je tijdens de workshop van de docent. Je hoeft dus zelf niets mee te nemen of voor te bereiden.
  • Wil je jouw uitspraak van de Nederlandse taal verbeteren? Schrijf je dan in voor deze workshop of neem contact op met Babel voor vrijblijvend advies.
  • Werk je bij de Universiteit Utrecht of sta je bij deze universiteit ingeschreven als (exchange) student? Dan krijg je 15% korting op deze cursus! Schrijf je in met je UU e-mailadres, dan wordt de korting automatisch verwerkt.

Inschrijven

Rooster