Workshop Nederlandse uitspraak

Niveau: Beginner (0/A2), Halfgevorderd (A2/B1), Gevorderd (B1/B2), Vergevorderd (B2/C1)

Spreek en begrijp je Nederlands, maar verstaan mensen jou niet altijd? In deze workshop ontdek je waar jouw verbeterpunten liggen en hoe je jouw uitspraak naar een hoger niveau tilt.

 

Deze cursus is momenteel niet ingepland. Misschien is een privétraining iets voor jou? Of bekijk eens onze andere groepscursussen.

 

Over de workshop

In de workshop leer je wat een goede uitspraak is van de Nederlandse taal. Na een korte theoretische introductie ga je zelf aan de slag met je spreekvaardigheid. In groepjes en in tweetallen oefen je met het uitspreken van lastige klanken en medeklinkers. Hierbij word je begeleid door een gecertificeerde logopedist.

Je kunt beginnen met niveau A1+. Wil je weten wat je huidige niveau is? Doe dan onze gratis niveautest.

Leerdoelen

Na afloop van de workshop:

  • weet je wat de goede uitspraak is van veelvoorkomende klanken.
  • word je sneller verstaan en begrepen in het dagelijks leven in Nederland.
  • heb je een aantal concrete punten waar je zelf verder aan kunt werken.

Methode

  • Na een korte theoretische introductie ga je zelf aan de slag met je spreekvaardigheid. In groepjes en in tweetallen oefen je met het uitspreken van lastige klinkers en medeklinkers. Hierbij word je begeleid door een ervaren docent.

Tijdsinvestering

  • De workshop bestaat uit een eenmalige bijeenkomst van 3 uur bij Babel in Utrecht of in de virtual classroom.

Praktisch

  • Het lesmateriaal ontvang je tijdens de workshop van de docent. Je hoeft dus zelf niets mee te nemen of voor te bereiden.
  • Wil je jouw uitspraak van de Nederlandse taal verbeteren? Schrijf je dan in voor deze workshop of neem contact op met Babel voor vrijblijvend advies.
  • Werk je bij de Universiteit Utrecht of sta je bij deze universiteit ingeschreven als (exchange) student? Dan krijg je 15% korting op deze cursus! Schrijf je in met je UU e-mailadres, dan wordt de korting automatisch verwerkt.