Cursus Zakelijk Engels (inclusief e-learning)

Niveau: Halfgevorderd (B1/B2), Gevorderd (C1/C2)

Wil je op ieder moment aan je Zakelijk Engels kunnen werken? Ben jij iemand die na een offline bijeenkomst ook graag thuis online aan de slag gaat? Dan is deze cursus Zakelijk Engels, die zowel online als klassikale lessen bevat, iets voor jou!

Onze klassikale cursussen worden op dit moment, en in ieder geval tot en met 20 april 2021, in de virtual classroom gegeven. In verband met de lockdown en de avondklok vinden op dit moment de meeste cursussen volledig plaats in de virtual classroom. Voor de lessen op onze locaties houden wij rekening met verschillende scenario’s voor de start van de cursussen op of na 19 april. Wij schetsen hierbij graag hoe je cursus op locatie eruit kan gaan zien.

Er is (nog) geen nieuwe cursus ingepland.

Deze training kan ook in maatwerkvorm worden aangeboden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Over de cursus Zakelijk Engels (deels online)

Deze interactieve en uitdagende cursus Zakelijk Engels inclusief e-learning helpt je je taalvaardigheid te verbeteren, waar je ook bent! De taaldocenten begeleiden je online en offline door de cursus en geven je handige tips, hulpmiddelen en oefeningen, zodat je zowel je Engels als je zakelijke communicatieve vaardigheden verbetert.

Deze cursus focust met 8 modules op zakelijke onderwerpen, variërend van ‘succesfactoren’ tot ‘besluitvorming’. Iedere module is opgebouwd rond één onderwerp en traint alle vaardigheden (lezen, schrijven, spreken, luisteren). Elke week staat 1 van de 8 modules centraal. In week 3 en week 6 is er een offline bijeenkomst.

Week 1Introduceren/voorstellen
Week 2Overtuigen
Week 3Succesfactoren  (offline bijeenkomst)
Week 4Loopbaanverandering
Week 5Leiderschap
Week 6Samenwerken (offline bijeenkomst)
Week 7Ethische vraagstukken
Week 8Besluitvorming

Wil je deze cursus liever volledig offline volgen? Kijk dan op de pagina Zakelijk Engels.

Ben je benieuwd naar deze cursus en wil je alvast een voorproefje? Bekijk dan onze gratis democursus Zakelijk Engels (inclusief e-learning).

Leerdoelen

Deze cursus richt zich op het ontwikkelen en verbeteren van zowel zakelijke communicatievaardigheden als Engelse taalbeheersing. In de cursus Zakelijk Engels (inclusief e-learning) werk je toe naar taalniveau B2+. Deze cursus is geschikt als jouw Engels op B2-niveau is. Wil je jouw niveau weten? Maak dan de instaptoets.

Aan het eind van de cursus kun je je Engels, zowel mondeling als schriftelijk, beter inzetten in praktijksituaties op het werk.

Methode

Tijdens de cursus worden er strategieën aangeboden die je helpen om je taalvaardigheid te verbeteren. Je maakt opdrachten die online worden gecorrigeerd. Gedurende de cursus heb je ook contact met je medecursisten, zowel bij schriftelijke als mondelinge oefeningen.

Tijdens de klassikale bijeenkomsten krijg je de mogelijkheid om je spreekvaardigheid te oefenen. Andere activiteiten zijn zakelijke rollenspellen en discussiëren over zakelijke onderwerpen. Gedurende de cursus ontvang je zowel mondelinge als schriftelijke feedback van je docent.

Tijdsinvestering

De cursus bestaat uit 8 modules, waarvan er elke week een module centraal staat. Naast de online modules zijn er 2 (offline) bijeenkomsten van ieder een halve dag. Deze bijeenkomsten geven je de kans om te oefenen en jouw spreekvaardigheid te verbeteren. Je krijgt tijdens deze bijeenkomsten ook feedback op je uitspraak en woordkeus.

Het aantal zelfstudie-uren bedraagt 3 uur per week. De cursus duurt 8 weken en je hebt de mogelijkheid om 4 weken uit te lopen. De online modules staan in totaal 3 maanden open.

Week 1Introduceren/voorstellen
Week 2Overtuigen
Week 3Succesfactoren  (offline bijeenkomst)
Week 4Loopbaanverandering
Week 5Leiderschap
Week 6Samenwerken (offline bijeenkomst)
Week 7Ethische vraagstukken
Week 8Besluitvorming

Praktisch

  • De voertaal tijdens de bijeenkomsten is Engels.
  • Tijdens de cursus worden er strategieën aangeboden over hoe je je taalvaardigheid kunt verbeteren. Je zult opdrachten maken die online door een docent worden gecorrigeerd. Gedurende de cursus zul je ook contact hebben met je medecursisten, zowel bij schriftelijke als mondelinge oefeningen.
  • Tijdens de klassikale bijeenkomsten krijg je de mogelijkheid om je spreekvaardigheid te oefenen. Andere activiteiten zijn: zakelijke rollenspellen en discussiëren over zakelijke onderwerpen. Gedurende de cursus ontvang je zowel mondelinge als schriftelijke feedback van je docent.
  • Je ontvangt een bewijs van deelname als je minimaal 8 modules hebt afgerond en bij de bijeenkomsten aanwezig bent geweest.
  • Werk je bij de Universiteit Utrecht of sta je bij deze universiteit ingeschreven als (exchange) student? Dan krijg je 15% korting op deze cursus! Schrijf je in met je UU e-mailadres, dan wordt de korting automatisch verwerkt.
  • Deze cursus wordt ook aangeboden in Rotterdam en in Eindhoven.