nlen Login My Babel
page-bar-indonesisch

Cursus Indonesisch in Utrecht

Cursussen Indonesisch in Utrecht

Cursus IndonesischBent u op zoek naar een cursus Indonesisch voor Beginners in Utrecht? Babel biedt diverse beginnerscursussen Indonesisch aan. Het gaat hier om Bahasa Indonesia. Bahasa Indonesia is de nationale taal in Indonesië, letterlijk betekent Bahasa Indonesia ‘de taal van Indonesië’.

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Hierdoor leert u in korte tijd het Bahasa Indonesia goed te beheersen. De cursussen Bahasa Indonesia voor Beginners zijn ideaal voor wie voor studie, werk of vakantie naar Indonesie gaat.

Cursus Indonesisch Utrecht Start Doel Prijs Startdatum
Indonesisch niveau 1 0 A1- €160,- 5 sep.
Indonesisch niveau 2 A1- A1 €160,- 14 nov.

Indonesisch leren in Utrecht

Met een cursus Bahasa Indonesia voor Beginners leert u de basis van de taal aan de hand van spreek- en luisteroefeningen. Zo bouwt u in korte tijd een behoorlijke kennis van de taal op. Door de relatief kleine groepen wordt u gemotiveerd om actief deel te nemen aan de lessen, waardoor u de taal sneller oppikt. Daarnaast spreekt de docent waar mogelijk Bahasa Indonesia, zodat u zich de taal gemakkelijk eigen maakt.

De Indonesische taal

Indonesië bestaat uit meer dan 13.000 eilanden en er worden in totaal ruim 700 verschillende talen gesproken. Sinds 1945 is Bahasa Indonesia de nationale taal van Indonesië. Hoewel het de moedertaal is van slechts 10% van de meer dan 200 miljoen inwoners, verstaat naar schatting 75% van de bevolking de taal.

Waarom Babel?

  • Hoge kwaliteit docenten
  • Heldere en flexibele afspraken
  • Circa 30 jaar ervaring
  • Scherpe tarieven
Zomercursussen

Boeken bestellen

Het benodigde materiaal vindt u op een speciale pagina. Bestel de boeken direct online.

Wat is mijn niveau?

» Er zijn verschillende instaptoetsen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en
Italiaans.
» Voor de overige talen gebruikt u Dialang.
» Ook kunt u de niveaubeschrijvingen lezen.

Locatie

De cursussen van Babel vinden plaats op de Nieuwegracht en het University College Utrecht. Klik op een cursusdatum om de locatie van de betreffende cursus te bekijken. U kunt op de locaties gratis parkeren.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Facebook