Cursus Professioneel presenteren

De training Professioneel Presenteren is er voor zakelijke professionals, wetenschappers, docenten en alle anderen die lezingen of presentaties verzorgen voor zowel kleine als grote groepen.

€495,00

Inschrijven

Over de cursus Professioneel Presenteren

Professioneel presenteren leren

Deze tweedaagse training Professioneel Presenteren biedt je de mogelijkheid om je presentatievaardigheden verder te verbeteren, zodat je een professionele presentatie kunt geven. Je leert overtuigend te presenteren, zodat je boodschap overkomt. Je leert hoe je een professionele presentatie kunt geven zodat de presentatie het gewenste doel bereikt. En je leert hoe je een publiek betrokken maakt.

Door te oefenen leer je beter presenteren in deze training. We werken met kleine groepen van maximaal 8 deelnemers. Hierdoor is er veel ruimte voor individuele feedback.

Tijdens deze presentatietraining werken we aan de volgende presentatie technieken:

  • structuur van een presentatie
  • non-verbale aspecten
  • presentatie vocabulaire
  • het gebruik van audiovisuele hulpmiddelen
  • spreektempo en uitspraak

Inschrijven

Leerdoelen

Het doel van de training is om je professionele presentatievaardigheden te vergroten, meerdere presentatietechnieken te beheersen en meer zelfvertrouwen te creëren bij het presenteren. Hierdoor wordt spreken in het openbaar voor jou iets vanzelfsprekends.

Inschrijven

Methode

Iedere deelnemer geeft een korte presentatie waar de docent en de andere cursisten feedback op geven. Ook doe je meerdere korte praktische opdrachten om te oefenen met bijvoorbeeld stemgebruik, lichaamstaal en audiovisuele middelen.

Inschrijven

Tijdsinvestering

De cursus Professioneel Presenteren bestaat uit 2 lesdagen bij Babel in Utrecht.

Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk leert van de bijeenkomsten, verwachten we van jou dat je ongeveer twee uur per week aan zelfstudie besteedt. Natuurlijk ontvang je hier lesmateriaal en opdrachten voor, die tijdens de bijeenkomsten zullen worden besproken.

Inschrijven

Praktisch

Het tarief  is inclusief koffie, thee, lunch en het studiemateriaal.

De voertaal tijdens de bijeenkomsten is Nederlands.

Je ontvangt een bewijs van deelname als je beide trainingsdagen hebt bijgewoond en een korte presentatie hebt gegeven.

Korting voor studenten en werknemers Universiteit Utrecht

Werk je bij de Universiteit Utrecht of sta je bij deze universiteit ingeschreven als (exchange) student? Dan krijg je 25% korting op deze cursus!

Inschrijven