nlen Login My Babel
Japans

Cursus Japans in Utrecht

Cursus Japans Utrecht

Cursus JapansBent u op zoek naar een professionele en praktijkgerichte cursus Japans in Utrecht, dan bent u bij Babel op het juiste adres.

Cursus Aantal lessen Start Doel Prijs Startdatum
Japans niveau 1 9 0 A1- €170,- 6 sep.
Japans niveau 2 9 A1- A1+ €170,- 15 nov.
Japans niveau 3 9 A1+ A2 €170,- 6 sep.
Japans niveau 4 9 A2 A2+ €170,- -
Japans niveau 5 9 A2+ B1 €170,- 4 sep.

Cursus Japans Utrecht

Deze cursus Japans biedt u de mogelijkheid de beginselen van de Japanse taal en het schrift Kanji te leren. Ideaal voor een uitwisselingsstudie in Tokyo of Kyoto, of in zakelijke contacten met Japanse klanten en leveranciers. In de cursussen wordt ook aandacht besteed aan de Japanse cultuur. Tijdens de cursus wordt de nadruk gelegd op spreken, luisteren en lezen. Door de relatief kleine groepen wordt u gemotiveerd om actief deel te nemen aan de lessen, waardoor u de taal sneller oppikt. Daarnaast spreekt de docent waar mogelijk Japans, zodat u zich de taal gemakkelijk eigen maakt.

De Japanse cultuur

Japan wordt ook wel het land van de rijzende zon genoemd. Het is een land met een bijzondere cultuur en een bijzonder schrift. Voor vele mensen lijkt het Japanse schrift op dat van de Chinezen. Tot ongeveer 400 jaar voor Chr. bestond de Japanse taal niet uit tekens. De Japanners waren zeer gecharmeerd van de Chinese cultuur, waardoor zij karaktertekens van het Chinese geschrift hebben overgenomen. Deze tekens worden ook wel ‘Kanji’ genoemd. Al snel bleek dat Kanji niet voldoende was om de Japanse taal te kunnen weergeven. Zo ontwikkelden de Japanners uit de overgenomen kanji, eigen ‘klank-alfabetten’, de hiragana- en katakana-karakters.

Zakelijk Japans iets voor u?Neem contact op!

Bekijk ook

Waarom Babel?

  • Hoge kwaliteit docenten
  • Heldere en flexibele afspraken
  • Circa 30 jaar ervaring
  • Scherpe tarieven
Zomercursussen

Boeken bestellen

Het benodigde materiaal vindt u op een speciale pagina. Bestel de boeken direct online.

Wat is mijn niveau?

» Er zijn verschillende instaptoetsen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en
Italiaans.
» Voor de overige talen gebruikt u Dialang.
» Ook kunt u de niveaubeschrijvingen lezen.

Locatie

De cursussen van Babel vinden plaats op de Nieuwegracht en het University College Utrecht. Klik op een cursusdatum om de locatie van de betreffende cursus te bekijken. U kunt op de locaties gratis parkeren.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Facebook