nlen Login My Babel
Zakelijk Duits

Zakelijk Duits

Zakelijk Duits

Duitsland is de grootste zakenpartner van Nederland. Steeds meer Nederlandse ondernemers doen zaken met Duitsland en andere Duitstalige landen.

Voor wie?

Deze training Zakelijk Duits is voor iedereen die beroepsmatig met de Duitse taal te maken heeft en voor wie het dus noodzakelijk is om de Duitse taal goed te beheersen.

Ook voor wie zijn carrièrekansen wil vergroten en professioneel en zelfverzekerd bij zijn Duitstalige relaties over wil komen, is deze training onmisbaar. Door goed te kunnen communiceren in een vreemde taal voorkomt u misverstanden en komt u adequaat op uw zakenrelatie over.

Inhoud training

In de training Zakelijk Duits zal met name de spreekvaardigheid geoefend worden aan de hand van verschillende gesprekssituaties. Daarnaast komt ook herhaling van grammaticale structuren en de schrijfvaardigheid aan bod, mocht dat gewenst of noodzakelijk zijn.

Als u zaken wilt doen met relaties uit Duitstalige landen en misverstanden wilt voorkomen, is het van belang om de culturele verschillen te leren kennen en te begrijpen zodat u goed voorbereid en ontspannen in de Duitse taal kunt communiceren. Daarom zal ook dit een wezenlijk onderwerp in deze training zijn.

De training Zakelijk Duits gaat in op uw vakgebied, werksituatie en leerstijl zodat u op een efficiënte manier uw gewenste niveau bereikt.

Zakelijk Duits iets voor u?Neem contact op!

Bel nu voor vrijblijvend advies

030-227 0008

Uw adviseurs Offerte aanvragen

Waarom Babel?

  • Hoge kwaliteit docenten
  • Heldere en flexibele afspraken
  • Circa 30 jaar ervaring
  • Scherpe tarieven
Zomercursussen

Boeken bestellen

Het benodigde materiaal vindt u op een speciale pagina. Bestel de boeken direct online.

Wat is mijn niveau?

» Er zijn verschillende instaptoetsen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en
Italiaans.
» Voor de overige talen gebruikt u Dialang.
» Ook kunt u de niveaubeschrijvingen lezen.

Locatie

De cursussen van Babel vinden plaats op de Nieuwegracht en het University College Utrecht. Klik op een cursusdatum om de locatie van de betreffende cursus te bekijken. U kunt op de locaties gratis parkeren.

Nieuwsbrief

Mis niets meer en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Facebook