Zomercursussen Nederlands in Utrecht

Ben jij op zoek naar een zomercursus Nederlands? En heb je belangstelling in een leerzame en intensieve cursus? Wij organiseren deze zomer verschillende nieuwe taalcursussen. Met onze taalcursussen krijg jij een mooie zomer!


Dit is het aanbod


Veelgestelde vragen

Zijn de zomercursussen op locatie of online?
De zomercursussen bieden we in verschillende varianten aan. Bij de betreffende cursus staat altijd aangegeven in welke vorm(en) deze te volgen is. Bij veel cursussen kan je ook zelf kiezen of je deze op locatie of online volgt.
Kun je je inschrijven met een DUO-lening?
Heb je recht op een lening van DUO om je cursus Nederlands te bekostigen? Dan is het van belang eerst een intakegesprek te hebben. Je kunt zowel de training op locatie als in de virtual classroom betalen met je DUO-lening. Op de pagina Inburgeringscursus: inschrijven met lening DUO vind je meer informatie. Klik hier voor het inplannen van een intakegesprek.
Hoe weet ik of ik mijn cursus op het juiste niveau begin?
Wil je weten wat je huidige niveau is? Maak dan hier kosteloos en vrijblijvend de niveautest en krijg een goede indicatie van je huidige taalniveau. Op basis van de uitslag kies je de taalcursus die bij je past.

Coronamaatregelen

  • Bij alle activiteiten op onze locatie geldt dat wij handelen in lijn met het ‘Brancheprotocol voor (Bedrijfs)opleiding en examinering’ van de NRTO. Natuurlijk waarborgen wij overal de 1,5 meter, stellen wij hygiëneproducten beschikbaar, wordt er extra goed schoongemaakt en plaatsen wij waar nodig plastic schermen.
  • Wij verzoeken je dringend bij (milde) klachten en/of huisgenoten met (milde) klachten thuis te blijven.

Lees hier meer over de huidige coronamaatregelen


Leuke tips bij je bezoek aan Utrecht

Belangrijk: Er gelden nog steeds beperkende maatregelen. Deze verschillen per branche. Houd daarom de berichtgeving en de maatregelen over het Coronavirus goed in de gaten.

  • Ga kanoën door de mooie grachten van Utrecht. Zo zie je de stad vanuit een ander perspectief. Er zijn verschillende routes die je kan volgen. Je zal uitzicht van de stad en natuur hebben, een bijzondere afwisseling!
  • Klim naar de top van de monumentale Domtoren in Utrecht. Met een hoogte van 112 meter is de Domtoren de hoogste kerktoren van Nederland. Je hebt een geweldig uitzicht op de binnenstad. Het is dus zeker een bezoekje waard!
  • Ga even langs de pandhof van de Domtoren. De pandhof is een binnentuin vol van bloemen en kruiden. Als je even een moment van rust wil, is dit de ideale plek om te zitten en te genieten van de omgeving.
  • Bezoek de Botanische Tuinen in het Science Park. De Botanische Tuinen zijn onderdeel van de Universiteit Utrecht. Je kunt daar de mooiste kleurrijke planten en bloemen bewonderen en genieten van de rust.