Zakelijke markt

Babel is expert in taal- en communicatietrainingen voor hoger opgeleiden. We helpen particulieren en professionals, bedrijven, onderwijsinstellingen en andere non-profit organisaties. We onderscheiden ons door de hoge kwaliteit van docenten, een flexibele en transparante manier van werken en onze scherpe tarieven. Babel is taalpartner van de Universiteit Utrecht.


Ons aanbod:

  1. Maatwerk
  2. Cursussen uit het open aanbod

1. Maatwerk

Met een taaltraining op maat wordt er aan specifieke leerdoelen gewerkt. De taallessen worden 1-op-1 begeleid of in een groep (bijvoorbeeld een heel team). Onze maatwerktrainingen zijn van excellente kwaliteit en sluiten naadloos aan op de praktijksituatie. Bij een maatwerktraining bepaal je als opdrachtgever welke onderwerpen aan bod komen, waar de training plaatsvindt, wat de leerdoelen zijn en welke methodiek wordt gebruikt.

Gratis intake aanvragen


2. Cursussen uit het open aanbod

De meeste van onze klassikale cursussen worden zowel op locatie als in de virtual classroom aangeboden. Bij de cursussen ga je samen met een docent aan de slag met je eigen presentatie, pitch of schrijfproduct. Ook bieden we intensieve cursussen aan waarin je in drie dagen je taalvaardigheid sterk verbetert.


Zakelijk Engels

Zakelijk Nederlands

Cursus Aantal
lessen
Aantal
weken
NiveauPrijs
Professioneel presenteren22C1/C2€895-
Zakelijk schrijven42C1/C2€495,-

E-learning

Cursus Aantal
weken
NiveauDoel-
niveau
Prijs
Financieel Engels (e-learning)10B1B2€250,-
E-mails schrijven in het Engels (e-learning)12B1+B2€130,-
Cursus Zakelijk Engels voor HR (inclusief e-learning)44B1/B2€895,-

Gratis niveautest

Met een niveautest krijg je gratis advies over het niveau waarop je een cursus kan volgen. Na het maken van de test krijg je persoonlijk advies van één van onze ervaren taaldocenten. Het duurt maximaal 5 werkdagen voordat je taalniveau is beoordeeld.

Gratis niveautest


Vrijblijvend advies

Heb je interesse in een taaltraining? Of wil je advies over hoe jouw organisatie de volgende stap kan zetten op het gebied van interne en externe communicatie? Neem dan gerust contact op! Wij helpen je graag. Ook kan je bellen naar 030 227 0008 of mailen naar advies@babel.nl.

Heleen Wolfs
Tel.: 030 227 0008
Mail: advies@babel.nl
Patrick Delmee
Tel.: 030 227 0486
Mail: patrick@babel.nl
Mariko Christiaans
Tel.: 030 227 0481
Mail: mariko@babel.nl