Zakelijk Communiceren

Zakelijk communiceren is een vak apart. Ben jij nog niet zo bekend met zakelijke communicatie en wil je jezelf ontwikkelen op de werkvloer? Of heb je al vele jaren ervaring en ben je benieuwd waar je nog kansen laat liggen op het gebied van effectief communiceren? Dan ben je bij Babel aan het juiste adres.

An offer you can’t refuse

In de afgelopen jaren hebben we onze zakelijke cursussen en trainingen blijvend doorontwikkeld. Dankzij onze cursussen zakelijk communiceren heb je meer zelfvertrouwen in onderhandelingen en kom je overtuigender over bij (internationale) zakenrelaties. Dat noemen wij an offer you can’t refuse!Cursus zakelijk communiceren

Werk je veel samen met internationale collega’s? Of heb je internationale zakenrelaties die je goed te vriend wilt houden? In onze cursussen Zakelijk Engels leer je hoe je jezelf succesvol introduceert in het Engels, hoe je actief deelneemt aan Engelstalige vergaderingen en hoe je een onuitwisbare indruk op je gesprekspartners maakt.

Veel van de vaardigheden die je opdoet bij de Engelstalige cursussen zijn bovendien ook heel goed toepasbaar in Nederlandstalige situaties. In de trainingen zakelijk communiceren leer je om bijvoorbeeld zo overtuigend mogelijk over te komen tijdens een presentatie of een pitch. Je traint jezelf om effectieve telefoongesprekken te voeren en om gemakkelijk te netwerken in onbekende situaties.
Training op maat.

Zakelijke correspondentie betekent voor ieder bedrijf iets anders. Bij de ene organisatie kan de focus liggen op het communiceren met allerlei vaktermen, terwijl een andere organisatie juist wil de nadruk wil leggen op interculturele communicatie. In elke training verplaatst de docent zich zoveel mogelijk in jouw situatie en geeft de docent individuele feedback. Zo haal je altijd het beste uit jezelf!

Om ervoor te zorgen dat onze trainingen zo goed mogelijk op uw vragen en wensen aansluiten, geven wij ook trainingen op maat. Ben je benieuwd naar een cursus die helemaal op jouw wensen of jouw organisatie is afgestemd? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend de vele mogelijkheden te bespreken!

Taaltraining op maat