Webinar Small Talk in het Nederlands (voor NT2 sprekers)

Vind je small talk in het Nederlands nog steeds een uitdaging? Zou je graag vaker willen deelnemen aan korte gesprekjes bijvoorbeeld tijdens de lunch of bij de koffieautomaat en kun je daarbij wel wat praktische tips gebruiken? Schrijf je dan in voor ons webinar Small Talk in het Nederlands (voor NT2 sprekers) op dinsdag 19 januari om 16:00 uur. Je kunt je hieronder inschrijven.


In het kort:

Onderwerp? 
Small talk in het Nederlands

Voor wie? 
Voor iedereen die Nederlands als tweede taal leert en het Nederlands beheerst op niveau B1 t/m C1.

Wanneer?
Dinsdag 19 januari van 16:00 uur tot 16:30 uur

Waar?
Online te volgen, op een plek die voor jou handig is
Voertaal?
Dit webinar wordt in het Nederlands gegeven
Trainer?
Dit webinar wordt verzorgd door Erick van de Bercken

Small talk in het Nederlands

In dit webinar leren wij je hoe je het beste over ‘koetjes en kalfjes’ kunt praten. Dit is de Nederlandse manier om te zeggen dan je een kort praatje (small talk) met iemand maakt. Onze docent Erick zal je meer vertellen over welke onderwerpen je wel kunt praten en welke onderwerpen je beter achterwege kan laten. Ook bespreekt hij wanneer je iemand aanspreekt met u en wanneer het oké is om jij of je te gebruiken. Nederlanders staan er om bekend dat ze direct communiceren. Na het volgen van dit webinar weet jij hoe je het beste met deze directheid om kan gaan.


Foto Erick van den Bercken

Onze taaltrainer

Erick is een zeer ervaren taal- en communicatietrainer en zal dit webinar begeleiden. In zijn trainingen besteedt hij altijd veel aandacht aan het culturele aspect. Erick weet als geen ander hoe hij een open en ontspannen sfeer kan creëren in een internationale omgeving.