Meld je aan voor ons interactieve webinar Financial English

Presenting and Explaining Financial information

Ben je een professional in de financiële branche of werk je binnen een salesteam en moet je steeds vaker Engelse financiële termen gebruiken? Moet je bijvoorbeeld financiële rapporten in het Engels opstellen of de verkoopcijfers in een internationale omgeving pitchen? En weet je soms niet zeker of je de correcte Engelse financiële termen gebruikt, zowel op schrift als tijdens een presentatie? Dan is het interactieve webinar ‘Presenting and Explaining Financial information’ iets voor jou! In 1,5 uur til jij je ‘Financial English’ op een hoger plan en neemt je zelfvertrouwen in het gebruik van Engels op de werkvloer toe.

Vanwege de hoeveelheid aanmeldingen hebben wij besloten om het webinar in twee groepen te geven van 22 deelnemers. Hierdoor zijn er zijn nog enkele extra plekken beschikbaar. Indien er meer geïnteresseerden zijn, zullen we werken met een wachtlijst.

Je kunt je niet meer aanmelden voor dit webinar.


Na dit webinar:

  • Weet je hoe je in het Engels cijfers en grafieken kan beschrijven, een financieel overzicht toelicht of hoe je financiële projecten kan presenteren;
  • Gaat het uitleggen van financiële informatie en het beantwoorden van branchespecifieke vragen in een internationale context je makkelijker af;
  • Heb je je Engelse uitspraak kunnen oefenen met persoonlijke feedback van onze ervaren taaltrainer.

In het kort:

Onderwerp? Presenting and Explaining Financial Information
Wanneer? Donderdag 14 mei van 14:00 uur tot 15:30 uur
Docent? Sue Brokmann-Manson of Hanneke van Nes
Kosten? Het webinar is kosteloos te volgen
Hoe? Via de button hieronder kun je je inschrijven, 15 minuten voor aanvang van het webinar ontvang je van ons in je e-mailinbox een link waarmee je toegang hebt tot het webinar.


Programma webinar Financial English

14:00 – 14:05Welkom 
14:05 – 14:45 uurHet trainen van je vermogen om financiële informatie in het Engels te presenteren/uit te leggen
14:45 – 14:50 uurKorte pauze
14:50 – 15:30 uurActief aan de slag met het vergroten van je Engelse financiële taalvaardigheid en woordenschat

Zien we je daar?

Na het volgen van dit kosteloze webinar heb jij je financiële Engelse woordenschat uitgebreid, stel je gemakkelijker een e-mail op over de maandelijkse resultaten en presenteer je met zelfvertrouwen de financiën van je organisatie.

Je kunt je niet meer aanmelden voor dit webinar.


Engelse HR professionals

”Het leerproces aangenaam, interactief en uitdagend maken én tegelijkertijd goed naar de persoonlijke wensen van de deelnemer kijken zijn voor mij de belangrijkste elementen in het lesgeven.” Sue Brokmann-Manson is een native speaker die al meer dan 30 jaar Engels doceert met een specialisme in zakelijk communiceren.


Hanneke - senior taaltrainerHanneke van Nes is een ervaren en enthousiaste taal- en communicatietrainer die een activerende en ontspannen leeromgeving creëert. Zij heeft ruim 27 jaar onderwijservaring en integreert al ruim 10 jaar brein inzichten in haar onderwijs. Zij hecht veel waarde aan gevarieerde, uitdagende en hersenvriendelijke sessies. Haar voornaamste doelen zijn cursisten optimaal te helpen leren, meer zelfvertrouwen te geven en bovenal te genieten van de leerervaring.