Maatwerktraining voor organisaties

taaltraining voor organisatiesSteeds meer organisaties vinden hun weg naar Babel. Dat is niet voor niets. Wij garanderen ervaren docenten, een flexibele opstelling en een scherp tarief. Wij bieden een interactieve aanpak met verschillende werkvormen waarbij de lessen aansluiten bij de dagelijkse praktijk.

Wil je meer informatie over een op maat gemaakte taaltraining? Onze adviseurs staan je graag te woord! Je kunt contact opnemen via 030-2270008 of advies@babel.nl, of vraag direct een offerte aan:

Vrijblijvende offerte aanvragen


Voorbeelden maatwerktrainingen

Een maatwerktraining wordt altijd volledig op de organisatie, het team en de individuele cursist afgestemd. Het programma wordt aangepast op de branche en organisatie, door te kijken naar aspecten zoals vakjargon, cultuur en formeel/informeel taalgebruik. Maar ook cursisten verschillen van elkaar, bijvoorbeeld in leerstijl en leerbaarheid. Tijdens het intakegesprek worden dit soort onderwerpen besproken. Wij hebben jarenlange ervaring in verschillende branches en met uiteenlopende wensen.

Bekijk voorbeelden maatwerktrainingen


Een klanttevredenheid van 97%

Taalcursussen zakelijk UtrechtIn mijn internationale functie bij de Rabobank communiceer ik veel in het Engels. Maar voor mijn gevoel moest ik te veel nadenken over hoe ik bepaalde dingen wilde verwoorden. Na het volgen van een individuele taaltraining bij Babel gaat het spreken veel meer vanzelf. Ik kon de docente alles vragen en kreeg heel gericht feedback. Ook werden de lessen heel flexibel ingericht op basis van mijn wensen. – Willem van Duuren, Rabobank

Bekijk alle klantervaringen


Maatwerk voor onderwijs- en onderzoeksinstellingen

Babel werkt al jarenlang intensief samen met de Universiteit Utrecht. Door deze samenwerking hebben wij inmiddels vele trainingen op academisch niveau verzorgd voor kennisintensieve organisaties zoals universiteiten, hogescholen, onderzoeksorganisaties en ziekenhuizen. Of het nu gaat om een training Wetenschappelijk Schrijven of Academisch Engels, Babel heeft een passende oplossing in huis.

Lees verder


Maatwerk voor overheid en non-profitorganisaties

Onze ervaring heeft geleerd dat overheids- en non-profitorganisaties vaak een andere taalbehoefte hebben dan bedrijven. Vaak is er sprake van formeel of juridisch taalgebruik en veel vakjargon. Informeer ons over je wensen en wij doen een passend voorstel.

Lees verder


Wij bieden maatwerktrainingen aan in de 13 onderstaande talen:

Zakelijk Engels
Zakelijk Duits
Zakelijk Italiaans
Zakelijk Russisch
Zakelijk Arabisch
Zakelijk Chinees
Zakelijk Portugees
Zakelijk Nederlands
Zakelijk Frans
Zakelijk Spaans
Zakelijk Indonesisch
Zakelijk Japans
Zakelijk Zweeds