Taaltraining op maat

taaltraining op maatBabel is specialist in het verzorgen van hoogwaardige, op maat gemaakte taalcursussen voor particulieren, bedrijven, overheids- en onderwijsinstellingen. De cursussen zijn mogelijk in vrijwel alle talen, waaronder Nederlands, Engels, Frans en Duits.

Bij een maatwerktraining bepaal je zelf welke onderwerpen aan bod komen, op welk tempo je wilt leren en waar de training plaatsvindt. Onze ervaren trainers coachen je om het beste uit jezelf te halen en met meer zelfvertrouwen te communiceren.

Waarom een maatwerktraining van Babel?

 • Een klantwaardering van 97%.
 • 35 jaar ervaring, CEDEO- en NRTO-gecertificeerd.
 • Binnen 2 weken starten.
 • Focus alleen op die vaardigheden die voor jou of je collega’s relevant zijn.
 • Volledig flexibel: bepaal zelf de locatie en je rooster.
 • Gratis toegang tot een online toolbox met tientallen handige online bronnen.

Voorafgaand aan de training gaan we kosteloos en vrijblijvend met je in gesprek om een gedetailleerd programma op te stellen. In dit programma gaan we in op de specifieke vaardigheden of onderwerpen die nodig zijn om je persoonlijke doel te bereiken.

Lees verder: Individuele taaltraining | Maatwerk voor organisaties | Contact


Een greep uit onze opdrachtgevers

                 

Stel je eigen programma samen

Bepaal zelf welke vaardigheden aan bod komen in de taalcursus. Tijdens een adviesgesprek kan je bijvoorbeeld kiezen voor een of meer van deze onderwerpen:

 • Het verbeteren van je uitspraak, vloeiend leren spreken.
 • Foutloos schrijven van e-mails, beleidsteksten of voorstellen.
 • Presenteren met zelfvertrouwen.
 • Je woordenschat en vakjargon uitbreiden.
 • Effectief omgaan met culturele verschillen.

In korte tijd helpen onze trainers je professioneel communiceren voor zakelijke of persoonlijke doeleinden. De trainingen op maat zijn er voor de talen Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Chinees, Russisch, Japans, Portugees, Spaans, Arabisch, Zweeds en Indonesisch.


In-company taaltraining

locatie nieuwegracht utrechtDe training kan plaatsvinden op onze locatie aan de Nieuwegracht, maar veel organisaties kiezen er juist voor om de training in-company/in-house te organiseren. Op deze manier zijn medewerkers geen tijd kwijt aan verplaatsing en kan eenvoudig worden gezorgd voor een goede transfer van de kennis naar de werkplek.

In een taaltraining op locatie gaan we in op veelvoorkomende uitdagingen binnen je organisatie en de daarbij behorende taalvaardigheden. Hierbij kunnen we per functieprofiel een taalvaardigheidsniveau opstellen en een (officiële) eindtoets afnemen.


Culturele verschillen

Tijdens onze taaltrainingen wordt altijd aandacht besteed aan de cultuur van het land van de taal. Taal en cultuur zijn sterk met elkaar verbonden en kunnen niet los worden gezien. Soms is dit echter niet voldoende en kan interculturele vaardigheidstraining helpen om nuanceverschillen beter te begrijpen.  In deze training gaan we in op bijvoorbeeld verschillen in omgangsvormen, hiërarchie en non-verbale communicatie.

Dankzij deze training zijn je medewerkers in staat om over grenzen heen te kijken en in gesprek te gaan met buitenlandse collega’s of klanten. De cursus wordt geheel afgestemd op de branche waar jouw organisatie in werkzaam is.


Vrijblijvend advies

Heb je interesse in een taaltraining die volledig wordt aangepast naar jouw wensen? Of wil je advies over hoe jouw organisatie de volgende stap kan zetten op het gebied van interne en externe communicatie? Bel ons op 030 – 227 0008, stuur een e-mail naar advies@babel.nl of gebruik een van deze opties:

Offerte aanvragen | Neem contact met mij op


Certificeringen

NRTO keurmerkBabel TOEFL test center Utrecht