Start flexibel met je groepscursus

In deze onzekere tijd vinden wij het belangrijk dat je zorgeloos kunt starten met je taalcursus. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om gebruik te maken van onze verplaatsgarantie. Dit betekent dat je jouw inschrijving voor een cursus op locatie voor de eerstvolgende periode (cursussen die starten in september) kosteloos kan annuleren of verplaatsen naar een ander startmoment. Dit kan nog tot 10 dagen voor de start van de cursus.

Kortom: met onze verplaatsgarantie kun je je met een gerust hart inschrijven voor een taalcursus.


Hoe werkt de verplaatsgarantie?

Voor wie? Voor iedereen die zich inschrijft voor een cursus op locatie uit het open aanbod. De verplaatsgarantie geldt niet voor cursussen die gegeven worden in de virtual classroom.
Wat is het? Flexibiliteit in het starten van je cursus. Je krijgt de garantie dat je jouw inschrijving kosteloos kan annuleren of verplaatsen naar een ander startmoment.
Tot wanneer? Tot 10 dagen voor de start van de taalcursus kun je jouw inschrijving annuleren of verplaatsen. Je kunt de inschrijving verplaatsen naar een cursus die uiterlijk start in april 2021.
Hoe? Wil je je cursus annuleren of het startmoment van je cursus verplaatsen? Stuur dan een e-mail naar info@babel.nl met je naam, de cursus waarvoor je je hebt ingeschreven en de eventuele startdatum van de cursus die je wilt volgen.
Goed om te weten: om de kwaliteit van onze groepslessen te garanderen hebben we een maximale groepsgrootte. Houd er rekening mee dat verplaatsen alleen mogelijk is als er nog voldoende plekken beschikbaar zijn. Heb je hier vragen over, bel of e-mail ons dan. Klik hier om contact met ons op te nemen.