Start flexibel met je groepscursus

Wij bieden een verplaatsgarantie. Dit betekent dat je jouw inschrijving voor een groepscursus tot 10 dagen voor de start van de cursus kosteloos kan annuleren of verplaatsen naar een ander startmoment. Fijn toch?

 


Hoe werkt de verplaatsgarantie?

  • Voor wie? Voor iedereen die zich inschrijft voor een cursus uit het open groepsaanbod. Het maakt niet uit of je een cursus op locatie volgt of in de virtual classroom.
  • Wat is het? De mogelijkheid om flexibel te starten met je cursus. Je krijgt de garantie dat je jouw inschrijving eenmalig kosteloos kan annuleren of verplaatsen naar een ander startmoment.
  • Tot wanneer? Tot 10 dagen voor de start van de taalcursus kun je jouw inschrijving annuleren of verplaatsen. Je kunt de inschrijving verplaatsen naar een cursus die uiterlijk 6 maanden later start.
  • Hoe? Wil je je cursus annuleren of het startmoment van je cursus verplaatsen? Stuur dan een e-mail naar info@babel.nl met je naam, de cursus waarvoor je je hebt ingeschreven en de eventuele startdatum van de cursus die je wilt volgen.
  • Goed om te weten: om de kwaliteit van onze groepslessen te garanderen hebben we een maximale groepsgrootte. Houd er rekening mee dat verplaatsen alleen mogelijk is als er nog voldoende plekken beschikbaar zijn. Heb je hier vragen over, bel of e-mail ons dan. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Cursusoverzicht