Start flexibel met je groepscursus

In deze onzekere tijd vinden wij het belangrijk dat je zorgeloos kunt starten met je taalcursus.

Wij zorgen hiervoor door onze lessen voort te zetten in een virtual classroom en jou de mogelijkheid te bieden om gebruik te maken van onze verplaatsgarantie.  Zo kun je je met een gerust hart inschrijven voor een taalcursus.


Inschrijven en starten met een groepscursus in april

1. De virtual classroom
Kunnen we vanwege de maatregelen tegen het coronavirus niet klassikaal lesgeven, dan geven we de cursus in de virtual classroom. We garanderen dat jouw cursus doorgaat (tenzij er onvoldoende aanmeldingen zijn). Hier leggen we je precies uit welke voordelen een virtual classroom jou biedt.

2. Verplaatsgarantie
Je kunt jouw inschrijving voor de eerstvolgende periode (cursussen die starten in de week van 20 april 2020) kosteloos annuleren of verplaatsen naar een ander startmoment. Dit kan nog tot 10 dagen voor de start van de cursus. Hieronder leggen we je precies uit hoe het werkt.


Verplaatsgarantie

Voor wie? Voor iedereen die zich inschrijft voor een cursus uit het open aanbod met een startdatum in de week van 20 april 2020.
Wat is het? Flexibiliteit in het starten van je cursus. Je krijgt de garantie dat je jouw inschrijving kosteloos kan annuleren of verplaatsen naar een ander startmoment later dit jaar.
Tot wanneer? Tot 10 dagen voor de start van de taalcursus kun je jouw inschrijving annuleren of verplaatsen. Je kunt de inschrijving verplaatsen naar een cursus die uiterlijk start in december 2020.
Hoe? Wil je je cursus annuleren of het startmoment van je cursus verplaatsen? Stuur dan een e-mail naar info@babel.nl met je naam, de cursus waarvoor je je hebt ingeschreven en de eventuele startdatum van de cursus die je wilt volgen.
Goed om te weten: om de kwaliteit van onze groepslessen te garanderen hebben we een maximale groepsgrootte. Houd er rekening mee dat verplaatsen alleen mogelijk is als er nog voldoende plekken beschikbaar zijn. Heb je hier vragen over, bel of e-mail ons dan. Klik hier om contact met ons op te nemen.