Reviews van Babel

Beoordelingen Babel

8,5
86 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,4
  • Kwaliteit van de docent 8,8
  • Service en communicatie 8,2

Shireen

9,0

Datum:
25-11-2018

Referentie:

Taal:
Nederlands

Zou Babel aanbevelen: ja

Eva

8,0

Datum:
20-11-2018

Referentie:

Taal:
Engels

Ervaring:
Super fijne docenten, zowel Erick als Pamela. Ze zijn betrokken en behulpzaam. Goede cursussen gehad.

Zou Babel aanbevelen: ja

Saskia

9,0

Datum:
13-11-2018

Referentie:

Taal:
Engels

Ervaring:
Excellente docenten met native-speech. Zeer goed op de hoogte van alle ins en outs, ook didactische vaardigheden om alle kennis goed over te dragen. Daarbij beschikt Babel over goede portalen waarvan je tijdens de cursus gebruik van maakt. Al met al heel prettig leren!

Zou Babel aanbevelen: ja

Maarten

9,0

Datum:
13-11-2018

Referentie:

Taal:
Duits

Ervaring:
aangezien er niet een groep gevormd kon worden vh zelfde niveau, heb ik bijzonder prettig 1 op 1 onderwijs van Carolin Streblow ontvangen. Uitstekend maatwerk, zeer prettig en relevant.

Zou Babel aanbevelen: ja

Romina

8,0

Datum:
12-11-2018

Referentie:

Taal:
Nederlands

Zou Babel aanbevelen: ja

Moamen

9,0

Datum:
12-11-2018

Referentie:

Taal:
Nederlands

Ervaring:
Ik heb curses in babel.
Ik ben blij met docenten maar ik heb nodig meer tijd om alls te begrijpen.
Ik heb alleen vraag over de tijds les misschien hebben we nodig meer tijd voor de les .
Ik heb naar babel gekomt en ik was niet weten over de taal maar nu ben ik niet super maar bijna goed .

Zou Babel aanbevelen: ja

Carlijn

9,0

Datum:
12-11-2018

Referentie:

Taal:
Engels

Ervaring:
De twee docenten van wie ik les kreeg, waren vriendelijk, vakkundig en inspirerend. Ze creeerden een veilige en ontspannen sfeer waarin iedereen tot zijn/haar recht kwam en volop kon oefenen. Het programma werd getailord naar de wensen van de groep. Ik beveel Babel bij iedereen aan.

Zou Babel aanbevelen: ja

Maria

8,0

Datum:
12-11-2018

Referentie:

Taal:
Engels

Ervaring:
I had individual lessons. In my case intake wasn't correct, so the assigned book was way too easy. But my teacher did a great job, Pam was bringing a lot of additional materials during our classes.

Zou Babel aanbevelen: ja

Zoë

8,0

Datum:
11-11-2018

Referentie:

Taal:
Engels

Ervaring:
De service van Babel was volledig toereikend. De docent was een native speaker, wat voor mij heel veel belangrijke tips en informatie heeft opgeleverd. Daarnaast is My Babel goed opgezette website waar je alles makkelijk kan vinden.

Zou Babel aanbevelen: ja

Carolina

10,0

Datum:
11-11-2018

Referentie:

Taal:
Nederlands

Zou Babel aanbevelen: ja