Reviews van Babel

Beoordelingen Babel

8,4
247 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,3
  • Kwaliteit van de docent 8,8
  • Service en communicatie 8,2

Hanneke

8,0

Datum:
18-04-2019

Referentie:

Taal:
Engels

Ervaring:
Leuke docenten vaak native speaker stimuleren om Engels te spreken en bereid mee te lezen met artikel dat je aan het schrijven bent

Zou Babel aanbevelen: ja

Neslihan

9,0

Datum:
16-04-2019

Referentie:

Taal:
Nederlands

Zou Babel aanbevelen: ja

Minke

9,0

Datum:
11-04-2019

Referentie:

Taal:
Japans

Zou Babel aanbevelen: ja

Hiba

10,0

Datum:
10-04-2019

Referentie:

Taal:
Nederlands

Zou Babel aanbevelen: ja

Joao

9,0

Datum:
10-04-2019

Referentie:

Taal:
Chinees

Ervaring:
Met de cursus Chinees (niveau III) heb ik mijn doelen bereikt. Daardoor ben ik ingeschreven in het vervolgcursus (niveau IV).

Hierboven heb ik een (iets) slechtere cijfer gegeven voor de service en communicatie. Dat heeft te maken met mijn volgende reviews (Niveau's I en II), waar ik mijn zorgen en een aantal suggesties heb gedeeld met Babel. Gezien ik geen reactie van Babel op mijn feedback ontvang, is mijn ervaring met service niet optimaal.

Zou Babel aanbevelen: ja

Jacqueline

9,0

Datum:
08-04-2019

Referentie:

Taal:
Engels

Ervaring:
Werd goed geholpen door service desk toen ik vragen had.
Docent was zeer kundig en bevlogen, bedacht actuele onderwerpen voor de les. Ik heb maar 1 punt van kritiek: wanneer je Engels spreekt word je niet gecorrigeerd op fouten, en dat vind ik erg jammer.

Zou Babel aanbevelen: ja

Sandra

8,0

Datum:
08-04-2019

Referentie:

Taal:
Engels

Ervaring:
De lessen waren interactief en de docent gaf op een aangename manier les en was altijd bereikbaar.

Zou Babel aanbevelen: ja

Carola

10,0

Datum:
08-04-2019

Referentie:

Taal:
Engels

Ervaring:
bij vragen snel antwoord.
Docente Keira is erg goed, speelt ook goed in op de behoeften

Zou Babel aanbevelen: ja

Jan

8,0

Datum:
08-04-2019

Referentie:

Taal:
Frans

Ervaring:
Ik vond het fijn dat er op zeer korte termijn nog een intensieve taalcursus gevolgd kon worden. Tijdens de lessen was er veel ruimte voor eigen inbreng (vocabulaire die handig is bij bepaalde omstandigheden, boeken die ik al aan het lezen was).

Zou Babel aanbevelen: ja

R

8,0

Datum:
08-04-2019

Referentie:

Taal:
Engels

Ervaring:
Docent was zeer vaardig en wist cursus goed aan te passen op behoefte van de groep. Service krijgt van mij een 5, omdat ik geen toegang had tot MyBabel. Dit heb ik elke cursusdag weer aangegeven, maar om de één of andere reden is dit nooit geregeld. Zonde, had er graag gebruik van gemaakt.

Zou Babel aanbevelen: ja