Online taalcursussen

Wil jij op je eigen tempo en je eigen tijdstip een nieuwe taal leren? Dan ben je bij Babel aan het goede adres!

Online taalcursussen

Met onze online taalcursussen ben je helemaal zelf in control. Je combineert het beste van twee werelden: je krijgt uitstekende begeleiding op basis van de beste lesmethoden, en toch kun je altijd zelf bepalen op welk moment van de week je de lessen volgt.

De inhoud van onze e-learning cursussen is hetzelfde als de offline cursussen die wij al jarenlang succesvol verzorgen. Je leert dus een nieuwe taal op het niveau dat je van Babel gewend bent, maar dan op je eigen tijdstip en je eigen plaats.

Overleggen en samenwerken

Het volgen van een online cursus betekent gelukkig niet dat je alles alleen hoeft te doen. Na je inschrijving voor een online taalcursus krijg je een inlogcode. Hiermee krijg je toegang tot de uitgebreide online leeromgeving van Babel. Deze leeromgeving bevat niet alleen alle oefeningen, maar biedt ook de mogelijkheid om te overleggen met je medecursisten en een discussie te starten. Ook ontvang je individuele feedback van de docent via deze leeromgeving.

Gratis demo

Wil je graag een voorproefje van de cursus die jij wilt gaan volgen? Klik op een van de cursussen en bekijk de gratis demo!

Bekijk aanbod