Datum : 18 februari 2021 Categorie : Nieuws

Samenwerking met de British Council

Met trots melden wij dat de British Council en Babel een partnership zijn aangegaan. De British Council is dé partij die Cambridge examens wereldwijd aanbiedt. Beide partijen zullen vanaf nu intensief met elkaar samenwerken en Babel zal als examencentrum verantwoordelijk zijn voor de organisatie van Cambridge examens in de regio Utrecht.


Slide 1
Cursus
Cambridge Examentrainingen
Slide 1
Cursus
Maatwerk
previous arrow
next arrow

Beide partijen zijn zeer content met deze overeenkomst en het bundelen van kracht en expertise. Neil Fisher, Country Examinations Manager Benelux bij de British Council: “Door de samenwerking met Babel kunnen we onze hoge standaarden als examenaanbieder waarborgen, terwijl we zo flexibel en persoonlijk mogelijk te werk gaan.”

Rose Jansen, Managing Director van Babel: “Met deze samenwerking gaan we ons aanbod verder uitbreiden en optimaliseren. Babel geeft al jarenlang taalcursussen Engels en het is een fantastische kans om nu ook een wereldwijd erkend examen Engels te mogen afnemen”.

Door onze krachten te bundelen zijn we in staat om onze cursisten van begin tot eind optimaal van dienst te zijn. Van een persoonlijk cursusadvies naar een divers aanbod aan taalcursussen Engels die onze cursisten kunnen afsluiten met een hoogstaand certificaat. Zo kunnen we iedereen ondersteunen die een wereldwijd erkend certificaat van zijn of haar taalvaardigheid Engels nodig heeft. Dit past perfect bij onze missie om het verbeteren van de taalvaardigheid Engels voor iedereen toegankelijk te maken.

Cambridge Examens

Het Cambridge Engels certificaat is een internationaal erkend bewijs van jouw taalniveau Engels. Het Cambridge examen wordt wereldwijd door scholen, universiteiten en werkgevers erkend, in zowel de Engelssprekende wereld als daarbuiten. Kandidaten kunnen zich opgeven als particulier of via hun school, universiteit of werkgever. Bij Babel kun je een cursus volgen om het gewenste niveau te bereiken, een examenvoorbereiding volgen én je examenplaats reserveren.

Wil je meer weten over de Cambridge examens?

Wil je meer weten over de Cambridge examens? Of heb je vragen over het bieden van Cambridge examens op jouw school? Neem dan contact op met British Council Utrecht, Babel via info@babel.nl of 030 227 0008.

Contact

Lees ook: