Verbeter je taalvaardigheden in onze Virtual Classroom

Op maat gemaakte taaltraining nu met 20% kennismakingskorting!

Wij vinden het belangrijk dat je je taalvaardigheden blijft verbeteren, ook al kun je vanwege het coronavirus geen taalles op locatie volgen. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om onze op maat gemaakte taalcursussen online te volgen. Zowel individuele cursussen als groepscursussen kunnen gegeven worden in onze virtual classroom. In de virtual classroom werk jij aan je specifieke leerdoelen met persoonlijke begeleiding van onze ervaren taaltrainers. Persoonlijk, maar dan op afstand.

Offerte aanvragen                                     ☏ Bel ons


Ontdek de online mogelijkheden met 20% kennismakingskorting

Om onze klanten kennis te laten maken met de virtual classroom bieden we een korting aan van 20% op onze maatwerktrainingen. Dit geldt voor zowel individuele trainingen als op maat gemaakte groepstrainingen voor bedrijven. Deze korting is geldig voor één op maat gemaakte cursus die start voor 1 juni 2020. Deze korting is niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen.


Een training op maat, maar dan in onze Virtual Classroom

Naast alle mogelijkheden van een ‘offline’ lokaal biedt een virtual classroom je ook leuke en handige tools. Taallessen op maat worden nog effectiever met live quizzen om je kennis te testen, real-time notes zodat je direct de aantekening van de taaltrainer ontvangt en de cloud storage, waar je al het lesmateriaal terugvindt. Hier lees je meer over de virtual classroom.

Offerte aanvragen                                     ☏ Bel ons


Zij kozen voor onze kwaliteit

 


Ervaringen van cursisten

We geven nu aantal weken online taalcursussen via de virtual classroom en de ervaringen zijn positief! Lees hier de reacties van cursisten.

Ik kijk met plezier terug naar mijn maatwerktraject en ben tevreden over de resultaten en de manier waarop die bereikt zijn. Terugkijkend heb ik maar 1 les in Utrecht gehad en hebben we de andere 7 lessen online gedaan. Ondanks deze bijzondere setting was het een boeiend en  leerzaam traject en heb ik Erick als een zeer kundige en prettige trainer ervaren. Bedankt daarvoor!
– Albert

Samen met de enthousiaste onderwijsaviseurs hebben we een maatwerktraject uitgestippeld dat precies aansloot op mijn wensen. Dit was een combinatie van e-learningmodules en individuele taalles op afstand. Deze privélessen vonden plaats in een online klaslokaal. Ik heb veel van mijn cursus opgestoken en dat in een zeer korte tijd.
– Jan Geus

Ik ben een jaar geleden naar Nederland verhuisd voor mijn werk en ik wou graag aan mijn Nederlands werken. Dit heb ik online gedaan met Nederlandse taallessen. Ik heb veel geleerd en ik wil graag mijn trainer bedanken voor haar inzet. Via de virtual classroom heb ik onder andere aan mijn uitspraak en grammatica kunnen werken. Dit ging allemaal heel gemakkelijk en alles werkte goed.
– Sean Brown