Inschrijven met STAP-budget

Het budget van het derde tijdvak wordt 1 juli vrijgegeven. Laat ons weten welke cursus je wil gaan volgen door het onderstaande voor-aanmeldformulier in te vullen. Maandag 27  juni is de deadline is voor het indienen van de vooraanmeldingen. Vooraanmeldingen die later binnenkomen proberen we op tijd te verwerken, maar dit kunnen wij niet garanderen.

Wil je je voor een cursus aanmelden bij Babel via het STAP-budget? Dan is het belangrijk om onderstaande stappen goed door te nemen.

  1. Bekijk het overzicht van de cursussen waarvoor je het STAP-budget kunt gebruiken en kies jouw cursus. Wil je eerst je niveau weten? Doe dan onze gratis niveautest.
  2. Laat ons weten welke cursus je wil gaan volgen door het onderstaande voor-aanmeldformulier in te vullen.
  3. Wanneer we je vooraanmelding hebben verwerkt, krijg je van ons een STAP-aanmeldingsbewijs. Dit bewijs dien je op 1 juli op te sturen naar het UWV.
  4. Het UWV verwerkt je STAP-aanmeldingsbewijs en laat je weten of je je definitief kan inschrijven met behulp van het STAP-budget.
  5. Zodra je de bevestiging van het UWV hebt ontvangen, kun je je via onze website inschrijven. De instructies hiervoor staan in het STAP-aanmeldingsbewijs dat we met je gedeeld hebben in stap 3. Houd er rekening mee dat de cursus in september of oktober moet starten.
  6. Als je bent ingeschreven, kun je de boeken bestellen die je voor de cursus nodig hebt. Deze vind je op onze boekenpagina.

Vooraanmeldformulier

STAP-budget (NL)

Inschrijving met STAP-budget subsidie
  • Deze kun je hier nalezen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.