Inschrijven met STAP-budget

Wij verwachten het voor-aanmeldformulier voor het budget dat op 1 november vrijkomt binnen een aantal weken te openen. Dit budget kun je dan gebruiken voor een cursus die start in februari. Wil je een mail ontvangen wanneer wij het vooraanmeldformulier openen? Dan kun je het onderstaande formulier invullen.


Wil je je voor een cursus aanmelden bij Babel via het STAP-budget? Dan is het belangrijk om onderstaande stappen goed door te nemen.

  1. Bekijk het overzicht van de cursussen Nederlands en Engels waarvoor je het STAP-budget kunt gebruiken en kies jouw cursus. Wil je eerst je niveau weten? Doe dan onze gratis niveautest.
  2. Laat ons weten welke cursus je wil gaan volgen door het onderstaande voor-aanmeldformulier in te vullen.
  3. Wanneer we je vooraanmelding hebben verwerkt, krijg je van ons een STAP-aanmeldingsbewijs. Dit bewijs dien je op 1 november op te sturen naar het UWV.
  4. Het UWV verwerkt je STAP-aanmeldingsbewijs en laat je weten of je je definitief kan inschrijven met behulp van het STAP-budget.
  5. Zodra je de bevestiging van het UWV hebt ontvangen, kun je je via onze website inschrijven. De instructies hiervoor staan in het STAP-aanmeldingsbewijs dat we met je gedeeld hebben in stap 3. Houd er rekening mee dat de cursus in februari moet starten.
  6. Als je bent ingeschreven, kun je de boeken bestellen die je voor de cursus nodig hebt. Deze vind je op onze boekenpagina.

Houd mij op de hoogte wanneer het vooraanmeldformulier opent

Interesse vooraanmelding (NL)

Inschrijving met STAP-budget subsidie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.