Vacature Docent NT2 in Manilla (freelance)

Babel is de aanbieder van hoogwaardige taal-en communicatietrainingen voor hogeropgeleiden. Op onze prachtige locatie op de Nieuwegracht in Utrecht verzorgen wij taaltrainingen voor 15 verschillende talen. Daarnaast bieden wij in-company trainingen door het hele land en in de virtual classroom en een aantrekkelijk e-learningpakket. Het cursusaanbod NT2 bestaat uit groepscursussen van niveau A0 t/m C1 en maatwerktrainingen, zowel op locatie als online

Babel voert op dit moment een interessant pilotproject uit: het trainen van Filipijnse verpleegkundigen die werkzaam willen zijn in Nederlandse ziekenhuizen. Het NT2-programma start op de Filipijnen, waar de gediplomeerde verpleegkundigen worden opgeleid tot A2/B1 niveau. In Utrecht wordt het traject vervolgd met een NT2-programma naar niveau B2 dat is gericht op taalverwerving in een medische context en inburgering in de Nederlandse samenleving.

Voor het programma op de Filipijnen zijn wij op zoek naar ervaren NT2 docenten die in Manilla wonen en voltijds NT2-lessen kunnen verzorgen aan verpleegkundigen.

Functieomschrijving

Waar houd je je in deze functie mee bezig?

  • het verzorgen van taaltrainingen op A1, A2 en B1 niveau op basis van een door Babel ontwikkeld programma en volgens de Babel-methode. Het programma bestaat uit klassikale lessen, zelfstudiebegeleiding en sociale en ontspannen activiteiten
  • toetsen afnemen

Jouw profiel

Je bent een bevlogen NT2-docent en hebt minimaal twee jaar ervaring met het lesgeven aan (hoog)opgeleide volwassenen. Je beschikt over een relevante opleiding en passende ervaring. Daarnaast ben je ict-vaardig, stressbestendig, flexibel, betrokken bij je werk, sociaalvaardig en organiseer je je werk goed. Ervaring met soortgelijke projecten, lesgeven aan medisch personeel en NT2-certificering zijn een pre.

Ons aanbod

Een team van energieke collega’s, deskundige begeleiding, samenwerking met bevlogen collega’s uit Nederland en op de Filipijnen, een internationale uitdaging en de mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van verpleegkundigen die gaan bijdragen om de tekorten in de Nederlandse gezondheidszorg te verminderen.

Geïnteresseerd?

Stuur je cv en motivatie naar hr@babel.nl, t.a.v. Margitte Bekker. Mocht je vragen hebben dan beantwoorden we die graag!