Cursus Koreaans in Utrecht

Ben jij op zoek naar een professionele cursus Koreaans voor beginners in Utrecht? Bij Babel ben je op het juiste adres. We bieden diverse (beginners)cursussen aan. Door de persoonlijke benadering en hoge kwaliteit ben je ervan verzekerd dat je de taal snel beheerst.

Bekijk alle cursussen Koreaans

Cursus Koreaans Utrecht

De taalcursussen Koreaans bestaan uit verschillende bijeenkomsten op onze sfeervolle locatie aan de Nieuwegracht in Utrecht. Hier maak je kennis met je medecursisten en ga je vervolgens samen aan de slag om de taal te leren. Met onze cursussen Koreaans bouw je in korte tijd een behoorlijke kennis van de taal op. Door de praktijkgerichte aanpak kan je je al snel redden in dagelijkse situaties.

Docent Koreaans - Tamara Visser

Hoe zien de lessen er uit?

De docent van deze cursus is Tamara Visser. Volgens Tamara is Koreaans helemaal niet zo’n moeilijke taal om te leren!

Natuurlijk wordt er gebruik gemaakt van een tekst- en werkboek, maar er wordt ook veel audiovisueel materiaal gebruikt en spelletjes om de taal te leren. Een van de focuspunten tijdens de cursus is cultuur. Taal en cultuur zijn namelijk onafscheidelijk. Als je bijvoorbeeld in Korea een visitekaartje ontvangt, dan is het beleefd om dat met 2 handen aan te nemen, het kaartje te bekijken en dan pas weg te stoppen. Zulke gewoontes zijn interessant en leuk om samen met de taal te leren.’

Lees hier het hele interview met Tamara.

Bekijk cursussen