Cursusaanbod

Babel biedt taalcursussen in Utrecht aan voor de talen:

Open groepscursussen

Babel biedt open groepscursussen aan in dertien talen. Deze cursussen kun je in Utrecht op verschillende niveaus volgen. Voor alle talen hebben wij een beginnerscursus. De meeste cursussen voor de kleinere talen, zoals Russisch en Arabisch, gaan tot niveau A2/B1. De populaire talen Nederlands en Engels gaan zelfs tot niveau C1/C2.

Individuele taal cursussen

Naast opengroepscursussen biedt Babel ook individuele cursussen aan. Deze cursussen zijn vaak wat intensiever en het lesprogramma wordt op de persoon aangepast. Wil jij bijvoorbeeld dat de focus van een taalcursus Engels op het spreken ligt? Dat kan! Wil je juist het Arabische schrift onder de knie krijgen, dat kan ook in privélessen.

Maatwerk voor bedrijven

Bedrijven hebben vaak specifiekere wensen als het om taalcursussen gaat. In veel branches komen verschillende vaktermen voor. In maatwerktrainingen voor bedrijven wordt er extra aandacht besteed aan de vertaling van vaktermen en de zakelijke taal die gebruikelijk is voor bepaalde landen en culturen.

Universiteit Utrecht

Babel is taalpartner van de Universiteit Utrecht. Daarom ontvangen studenten en medewerkers van de Universiteit Utrecht 25% korting op cursussen uit het open aanbod. Klik hier voor meer informatie.