Cursus Zweeds niveau 1

Ga je op uitwisselingsstudie in Uppsala of heb je zakelijke contacten in Stockholm? Een goede voorbereiding is het halve werk: dankzij onze cursus Zweeds niveau 1 bouw je snel aan een goede basis van jouw Zweedse taalkennis. Zo wordt je verblijf in Zweden dubbel zo leerzaam!

Deze training kan in maatwerkvorm worden aangeboden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Over de cursus Zweeds niveau 1

Zweedse taal leren

Doordat het Zweeds bijna geheel uit Germaanse woorden bestaat, is deze taal relatief snel te leren. Met deze cursus bouw je op systematische wijze je vocabulaire en je grammatica van het Zweeds op. Ideaal voor een uitwisselingsstudie in Lund of Uppsala, of bij zakelijke contacten in het Zweeds.

Leerdoelen

In de cursus Zweeds niveau 1 werk je toe naar taalniveau A1-. 

Aan het eind van de cursus kun je eenvoudige uitdrukkingen/zinnen verstaan en lezen. Daarnaast heb je een basis opgebouwd om mondeling in alledaagse situaties te reageren en kun je jezelf ook schriftelijk in eenvoudig Zweeds uitdrukken.

Methode

Behalve de boeken wordt er soms gebruik gemaakt van Powerpoint presentaties en communicatieve opdrachten.

Via onze speciale boekenpagina kun je de benodigde boeken voor deze cursus bestellen. We rekenen erop dat iedereen de eerste les het materiaal bij zich heeft.

 

Tijdsinvestering

De cursus Zweeds niveau 1 bestaat uit 9 bijeenkomsten van 1,75 uur bij Babel in Utrecht.

Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk leert van de bijeenkomsten, verwachten we van jou dat je ongeveer 2 tot 3 uur per week aan zelfstudie besteedt. Natuurlijk ontvang je hier lesmateriaal en opdrachten voor, die tijdens de bijeenkomsten zullen worden besproken.

Praktisch

De voertaal tijdens de bijeenkomsten is Nederlands, maar naarmate de cursus vordert meer Zweeds.

Via onze speciale boekenpagina kun je de benodigde boeken voor deze cursus bestellen. We rekenen erop dat iedereen de eerste les het materiaal bij zich heeft.

Er is geen eindtoets. Je ontvangt een certificaat als je minimaal 8 van de 9 lessen hebt bijgewoond.

Werk je bij de Universiteit Utrecht of sta je bij deze universiteit ingeschreven als (exchange) student? Dan krijg je 25% korting op deze cursus!