Cursus Summer School Nederlands Niveau 7 (B2+ -> C1)

Niveau: Gevorderd (C1/C2)

Deze Summer School cursus voor gevorderden is perfect om je Nederlandse taalvaardigheden naar een hoger niveau te brengen.

Gedurende de lockdown worden onze klassikale cursussen in de virtual classroom gegeven. Zodra het kan, hervatten we de cursussen op onze leslocaties. Je kunt je dus gewoon inschrijven voor een klassikale cursus. We bieden extra flexibiliteit met onze verplaatsgarantie.

Er is (nog) geen nieuwe cursus ingepland.

Deze training kan ook in maatwerkvorm worden aangeboden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Algemeen

Nederlands - Babel - Cultuur

Deze Summer School cursus niveau 7 richt zich op actieve beheersing van de Nederlandse taal (zoals spreken en schrijven), maar ook op het verbeteren van de vaardigheden begrijpend lezen. Het doel van de cursus is om taalniveau C1 te bereiken.

De cursus is geschikt voor iedereen die staatsexamen NT2 II heeft gehaald, maar zich vloeiender wil uitdrukken en zijn of haar woordenschat wil uitbreiden. Het kan in een gesprek namelijk nog best lastig zijn om de juiste woorden te vinden of de juiste toon aan te slaan. Met deze cursus vergroot je jouw taalvaardigheden en spreekvermogen.

Inschrijven

Leerdoelen

De cursus is geschikt voor iedereen die niveau B2+ (CEF) heeft bereikt. Voorafgaand aan de cursus doen alle deelnemers een plaatsingstest, speciaal ontwikkeld door Babel. De test bestaat uit twee delen: meerkeuzevragen en schrijven. Een leraar zal de taalvaardigheden beoordelen. Op basis van de test krijg je een advies over welke cursus het beste bij je past. Houd er rekening mee dat het tot 5 werkdagen kan duren voordat je taalniveau beoordeeld is.

Aan het eind van de cursus ben je in staat om je vloeiender, spontaner en zelfverzekerder uit te drukken in het Nederlands. Na het voltooien van de cursus ben je in staat om:

  • een breed scala aan moeilijke en lange teksten te begrijpen;
  • meer variatie te gebruiken in de woordenschat;
  • vloeiender en spontaner ideeën te uiten;
  • en de taal effectief gebruiken voor sociale en werkgerelateerde doeleinden.

Inschrijven

Methode

De cursus zal ingaan op de volgende onderwerpen:

  • Begrijpend lezen
  • Woordenschatoefeningen
  • Discussies
  • Presenteren
  • Grammaticaoefeningen
  • Schrijfoefeningen

Inschrijven

Tijdsinvestering

Contacturen: 27
Uren zelfstudie op locatie: 23
Totale studielast: 50 uur

Inschrijven

Praktisch

Voorafgaand aan ‘Summer School Nederlands Niveau 7’ doe je een plaatsingstest. De test bestaat uit twee delen: meerkeuzevragen en schrijven. Een leraar zal de taalvaardigheden beoordelen. Op basis van de test krijg je een advies over welke cursus het beste bij je past. Houd er rekening mee dat het tot 5 werkdagen kan duren voordat je taalniveau beoordeeld is.

Inschrijven

Rooster