Cursus Italiaanse Taal en Cultuur – Cinema

Met behulp van een aantal beroemde filmscènes verdiep je je in de Italiaanse taal en cultuur. Zo krijg je meer inzicht in de geschiedenis, de literatuur, het bijgeloof en de humor van de Italianen.

€95,00

Inschrijven

Start vanaf 7 juni 2018

Over de cursus Italiaanse Taal en Cultuur - Cinema

In de cursus Italiaanse Taal en Cultuur – Cinema worden zowel historische, politieke als literaire aspecten behandeld. De humor van de Italianen wordt in beeld gebracht door een aantal van zijn grootste komedianten.

De films kunnen al bij het (Nederlandse/internationale) publiek bekend zijn. Maar ook in het buitenland minder bekende films, terwijl het in Italië klassiekers of cultfilms zijn, zullen behandeld worden.

Inschrijven

Leerdoelen

In de cursus Italiaanse Taal en Cultuur – Cinema werk je toe naar taalniveau B1/B2 De cursus is daarom geschikt als je de cursus A2/B1 hebt afgerond of als je via een andere weg over A2/B1 niveau beschikt.

Na het afronden van de cursus Italiaanse Taal en Cultuur – Cinema;

  • heb je meer zelfvertrouwen in gesprekken met Italiaanse gesprekspartners,
  • is je kennis van de Italiaanse woordenschat en grammatica uitgebreid,
  • en ben je klaar voor de cursus B1/B2

Inschrijven

Methode

Aan de hand van verschillende Italiaanse films krijg je een interessant inzicht in de taal, de gebaren, de geschiedenis, de literatuur, het bijgeloof en de humor van de Italianen en nog veel meer.

Inschrijven

Tijdsinvestering

De cursus Italiaanse Taal en Cultuur bestaat uit 3 bijeenkomsten van 3 uur bij Babel in Utrecht.

Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk leert van de bijeenkomsten, verwachten we van jou dat je ongeveer 2 uur per week aan zelfstudie besteedt.

Inschrijven

Praktisch

De serie wordt gegeven in het Italiaans, maar waar nodig zal een toelichting in het Nederlands worden gegeven.

Inschrijven