Cursus Zakelijk Engels voor vergevorderden Intensief

Niveau: Gevorderd (C1/C2)

Zou je graag krachtiger in het Engels willen overkomen tijdens meetings, gesprekken, presentaties en onderhandelingen? Twijfel je soms over je woordkeuze, taalgebruik en communicatiestijl? En wil je graag de laatste stap zetten in het gebruik van je zakelijk Engels? En snel resultaat zien? Kies dan voor deze spoedcursus Zakelijk Engels in combinatie met e-learning. In drie dagen breng jij je Engels op een hoger niveau onder begeleiding van een professionele taaltrainer.

Onze klassikale cursussen worden op dit moment, en in ieder geval tot en met 20 april 2021, in de virtual classroom gegeven. In verband met de lockdown en de avondklok vinden op dit moment de meeste cursussen volledig plaats in de virtual classroom. Voor de lessen op onze locaties houden wij rekening met verschillende scenario’s voor de start van de cursussen op of na 19 april. Wij schetsen hierbij graag hoe je cursus op locatie eruit kan gaan zien.

€ 1295,00

Inschrijven

Start vanaf 2 juni 2021

+ nog 2 data

Over de Cursus Zakelijk Engels voor vergevorderden Intensief

In een kleine groep bereid jij je voor op jouw specifieke taken en werkzaamheden. In deze cursus is er een sterke link met jouw persoonlijke situatie en is er veel ruimte voor feedback op je eigen werk. Onder leiding van een deskundige docent Engels werk je aan je eigen presentatie, voorstel of rapport. Je ontvangt veel persoonlijk feedback op je presentatie of schrijfproduct en de docent neemt de tijd om alles goed met je door te bespreken. We gaan zelfs een stap verder. Zo stellen we bijvoorbeeld vragen over je rapport, voorstel of presentatie en helpen we jou om effectieve antwoorden te formuleren. Zodoende til jij in een korte tijdspanne je taalvaardigheid op een hoger niveau en wordt je zelfvertrouwen vergroot.

In deze cursus leer jij om je genuanceerd en helder uit te drukken. We besteden in de lessen ook tijd aan interculturele communicatie en je leert om verschillende communicatiestijlen te herkennen. Je krijgt inzicht in culturele diversiteit en hoe jij je gebruik van het Engels hierop kan aanpassen. Bovendien oefenen we met het effectief onderhandelen in het Engels en gaan we aan de slag met je ‘network skills’. Gedurende de praktijkgerichte oefeningen ontvang je veel feedback op je spreek- en schrijfvaardigheden. We helpen je om je uitspraak te verbeteren en de juiste uitdrukking te kiezen. Heb je iets gemist in de uitleg of is iets nog niet duidelijk? De lessen worden ondersteund met extra online materiaal in je virtuele leeromgeving.

Jouw leerproces stopt niet na de cursus. Vier maanden lang kun jij rekenen op extra ondersteuning via Babel Continuous Language Support. Met behulp van persoonlijk contact met je docent en een groot pakket aan online oefeningen vervolg jij je leerproces. Lees hier meer over Babel CLS.

Inschrijven

Leerdoelen

Je kunt deze cursus volgen als je over B2-niveau beschikt.

Na het afronden van deze cursus:

 • formuleer je genuanceerde en heldere voorstellen en argumenten;
 • heb jij je Engelse onderhandeltechnieken versterkt en kun je effectief netwerken in het Engels;
 • heb jij je uitspraak op een hoger niveau getild;
 • heb jij je Engels op een niveau gebracht dat je je collega’s kunt inspireren, managen en coachen;
 • kun jij je taalgebruik goed aanpassen aan de situatie, je schakelt makkelijk tussen formele en informele situaties;
 • heb je kennis van interculturele communicatie en weet jij hoe je je moet uitdrukken in internationale contexten;
 • heb jij de kans gehad om gerichte feedback op je eigen werk uit de praktijk te krijgen van onze ervaren taaltrainers.

Inschrijven

Methode

We hebben een interactieve aanpak met praktische oefeningen zoals korte presentaties en rollenspellen, waarbij je samenwerkt met anderen. Je werkt zowel in de les als thuis aan je woordenschat. Daarnaast wordt er waar nodig aandacht besteed aan grammatica.

Je krijgt veel persoonlijke feedback op je schrijf- en spreekvaardigheid. Er is veel ruimte om je eigen werk te bespreken in de lessen en nuttige feedback te krijgen op je presentatie, e-mail of schrijfproduct. Naar aanleiding van het intakegesprek wordt er in overleg een e-learningmodule uit ons aanbod geselecteerd. Tevens worden de lessen ondersteund met online materiaal in je virtuele leeromgeving.

Inschrijven

Tijdsinvestering

De cursus bestaat uit 3 cursusdagen die elk om 09:30 uur beginnen en om 16:30 uur eindigen. We houden een uur lunchpauze, Babel verzorgt een uitgebreide lunch.

Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk leert van de bijeenkomsten, verwachten we van jou dat je ongeveer 2 uur per week aan zelfstudie besteedt. Natuurlijk ontvang je hier lesmateriaal en opdrachten voor, die tijdens de bijeenkomsten zullen worden nabesproken.

Afhankelijk van de geselecteerde e-learningmodule, moet je hier ook een aantal uur voor reserveren.

Inschrijven

Praktisch

 • Deze cursus wordt op locatie (Utrecht, Rotterdam & Eindhoven) gegeven in een kleine groep. Hier kun je alle maatregelen vinden die wij genomen hebben tegen het coronavirus.
 • De voertaal tijdens de bijeenkomsten is Engels.
 • Babel verzorgt een uitgebreide lunch.
 • De e-learningmodule is inbegrepen in de cursusprijs. Je kunt op elk moment met de e-learning starten. Je hebt 3 maanden toegang tot al het online materiaal.
 • Na de cursus heb jij vier maanden toegang tot Babel CLS. Dit is inbegrepen in de cursusprijs.
 • Je ontvangt een bewijs van deelname als je alle drie de cursusdagen hebt bijgewoond.
 • Werk je bij de Universiteit Utrecht of sta je bij deze universiteit ingeschreven als (exchange) student? Dan krijg je 15% korting op deze cursus. Schrijf je in met je UU e-mailadres, dan wordt de korting automatisch verwerkt.

Inschrijven

Doe de testWat is jouw taalniveau?

Benieuwd naar jouw taalniveau? Maak onze gratis niveautest. Binnen 5 werkdagen ontvang jij een indicatie van je taalniveau en een persoonlijk advies van een docent Engels. Zo weet je zeker dat jij een cursus Engels kiest die bij je past.