Cursus Zakelijk Engels voor HR (inclusief e-learning)

Spreek jij regelmatig Engels binnen de context van HR en personeelszaken, bijvoorbeeld binnen internationale organisaties? En wil je graag je zakelijk Engels verbeteren, maar heb je geen tijd om een wekelijkse groepscursus te volgen? Volg dan onze praktijkgerichte cursus Zakelijk Engels voor HR inclusief e-learning!

€795,00

Inschrijven

Start vanaf 16 april 2019

Over de cursus Zakelijk Engels voor HR (blended)

Deze cursus focust met zes modules op verschillende HR-onderwerpen, variërend van interculturele communicatie tot HR-vocabulaire. In praktijkgerichte situaties werk je aan verschillende vaardigheden. Denk hierbij aan:

  • het oefenen van sollicitatiegesprekken door middel van rollenspellen,
  • het afnemen van assessments en vragenlijsten,
  • arbeidsvoorwaarden,
  • presenteren en telefoongesprekken voeren.

Daarnaast oefen je met het bespreken van personeelsbeleid, het ondersteunen van de staf en het voorstellen van trainingen.

Vier van de zes modules bevinden zich in de online leeromgeving. Iedere module is opgebouwd rond één onderwerp en traint alle vaardigheden (lezen, schrijven, spreken, luisteren). Je luistert naar realistische geluidsfragmenten en je werkt met interactieve oefeningen. Ook is er voldoende ruimte voor samenwerking met andere cursisten.

De twee offline modules worden behandeld onder leiding van een ervaren docent bij Babel. Deze docent begeleidt je door de cursus en geeft je handige tips, hulpmiddelen en oefeningen, zodat je zowel je Engels als je zakelijke communicatieve vaardigheden verbetert.

Inschrijven

Leerdoelen

In deze cursus werk je vanaf taalniveau B1+ toe naar taalniveau B2.

Na het afronden van deze cursus…

  • wordt het voeren van Engelstalige sollicitatiegesprekken en andere zakelijke gesprekken eenvoudiger,
  • is je Engelse uitspraak verbeterd en je HR-woordenschat uitgebreid,
  • en heb je meer zelfvertrouwen in een internationale HR-context.  

Inschrijven

Methode

In de twee offline bijeenkomsten werk je klassikaal en in tweetallen aan het verbeteren van je zakelijke Engels. Je oefent met rollenspellen en je werkt aan je woordkeus en uitspraak. Ook zijn er regelmatig discussies rondom zakelijke onderwerpen, waardoor je jouw gespreksvaardigheid naar een hoger niveau tilt.

In de interactieve online modules ga je zelfstandig en met anderen aan de slag met het vergroten van je taalvaardigheid en woordenschat. Ook hierbij krijg je individuele feedback van een ervaren docent. Bovendien biedt onze online leeromgeving de mogelijkheid om samen te werken met andere cursisten en om schriftelijke discussies te starten.

Wil je deze cursus liever volledig offline volgen? Kies dan voor de cursus Business English.

Inschrijven

Tijdsinvestering

De cursus Zakelijk Engels (deels online) bestaat uit twee bijeenkomsten van één dag bij Babel in Utrecht. Daarnaast verwachten we van jou dat je ongeveer drie uur per week aan zelfstudie besteedt.

De cursus is bedoeld om in zes weken af te ronden. Je krijgt echter drie maanden toegang tot de online leeromgeving, dus je hebt de mogelijkheid om na afronding van de cursus nog opdrachten af te maken of te herhalen.

Voorafgaand aan de eerste klassikale sessie start je online met de voorbereidingen.

Inschrijven

Praktisch

De voertaal tijdens deze cursus is Engels.

Je ontvangt een bewijs van deelname als je minimaal vijf van de zes modules hebt afgerond en bij beide bijeenkomsten aanwezig bent geweest. We werken online modules. Voorafgaand aan de eerste bijeenkomst krijgt u toegang tot de online leeromgeving zodat u met de eerste module aan de slag kunt. Deze cursus is geschikt voor deelnemers met tenminste een B1+-niveau. Wil je jouw niveau weten? Maak dan de instaptoets.

 

Inschrijven

De startdatum geeft aan wanneer de cursus begint. Bekijk het rooster voor de data van de fysieke bijeenkomsten.