Cursus Zakelijk Engels voor HR (inclusief e-learning)

Niveau: Halfgevorderd (B1/B2)

De wereld van HR en personeelszaken verandert snel door de internationale ontwikkelingen. Het is tegenwoordig noodzakelijk om talent (verder) te ontwikkelen, meer flexibiliteit aan te bieden voor je werknemers en gevarieerde en internationale teams samen te stellen.

Deze cursus is speciaal ontworpen om je te ondersteunen in je internationale HR-werkzaamheden en om je Engelse taalvaardigheden in de HR-sector te verbeteren. Deze cursus combineert groepslessen met e-learningmodules (blended learning). Je kunt deze e-learningmodules voltooien in je eigen tempo en wanneer het jou goed uitkomt. Daarnaast ga je twee volle dagen aan de slag met je Engels tijdens de sessies in de virtual classroom.

Start zorgeloos je taalcursus in november door de coronamaatregelen die wij getroffen hebben op onze leslocatie en met onze verplaatsgarantie. Tot 10 dagen voor de start van je taalcursus kun jij je cursus kosteloos annuleren of verplaatsen.

Virtual classroom

€895,00

Inschrijven

Start vanaf 19 november 2020

+ nog 2 data

Klassikale cursus

€ 895,00

Inschrijven

Start vanaf 27 november 2020

+ nog 15 data

Algemeen

Deze cursus helpt je om met meer zelfvertrouwen in internationale organisaties je werk te doen. Na het volgen van deze cursus stel je met gemak functieprofielen op, voer je vol zelfvertrouwen sollicitatiegesprekken en weet je hoe je klachten afhandelt in het Engels. Tijdens deze cursus vergroot jij je HR woordenschat en weet je welke termen je moet gebruiken. Je krijgt voldoende gelegenheid om je taalvaardigheden oefenen en je krijgt regelmatig feedback van onze ervaren taaltrainer op je Engelse uitspraak.

Deze cursus focust o.a. op de volgende HR-onderwerpen:

 • het opstellen van vacatures en sollicitatiegesprekken
 • arbeidsvoorwaarden en personeelsbeleid
 • het afnemen van assessments en vragenlijsten
 • klachten en klachtenprocedures

Het lesmateriaal van deze cursus weerspiegelt hedendaagse problemen op de werkvloer en het online videomateriaal behandelt actuele kwesties zoals diversiteit op de werkvloer. Ook wordt er in deze cursus aandacht geschonken aan interculturele communicatie en het omgaan met culturele verschillen op de werkvloer. Bovendien geeft deze cursus je de gelegenheid om andere HR-professionals te ontmoeten en kennis uit te wisselen.

Inschrijven

Leerdoelen

Na het afronden van deze cursus…

 • heb je je HR-woordenschat uitgebreid.
 • spreek je met zelfvertrouwen Engels in situaties zoals sollicitatiegesprekken, evaluaties, kleine presentaties en inleidende bijeenkomsten.
 • heb je je formele schrijfstijl voor e-mails en memo’s verbeterd.
 • heb je een aantal nuttige communicatieve vaardigheden onder de knie (je mening uiten, actief luisteren, begrip tonen en open vragen stellen).
 • ben je je meer bewust van interculturele vraagstukken en hoe je die op de werkvloer kunt aanpakken.
 • heb je je Engelse uitspraak verbeterd.

Inschrijven

Methode

‘Blended learning’ betekent dat je zowel klassikaal als in e-learningmodules aan de slag gaat met de lesstof. Beide onderdelen moeten worden afgerond.

Thuis ga je aan de slag met vier online e-learnings. Deze kun je in je eigen tempo afronden. Deze e-learnings behandelen alle vaardigheden (lezen, schrijven, spreken, luisteren) die je nodig hebt op de werkvloer. Eventuele vragen over de e-learnings kun je stellen tijdens de klassikale sessies aan je taaldocent.

Tijdens de twee lesdagen ligt de nadruk op je spreekvaardigheden, je woordkeus en je uitspraak. Je verbetert je zakelijk Engels door rollenspellen, dialogen en discussies over de ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Inschrijven

Tijdsinvestering

Deze cursus bestaat uit 2 interactieve bijeenkomsten van 1 dag en vier online modules van ong. 12 uur. Daarnaast verwachten we van jou dat je ongeveer 3 uur per week aan zelfstudie besteedt.

De cursus is bedoeld om in 6 weken af te ronden. Je krijgt echter 3 maanden toegang tot de online leeromgeving, dus je hebt de mogelijkheid om na afronding van de cursus nog opdrachten af te maken of te herhalen.

Inschrijven

Praktisch

 • De voertaal van deze cursus is Engels.
 • De training wordt gegeven door een gekwalificeerde en ervaren taaltrainer.
 • De cursus focus op het verbeteren van je taalvaardigheden in de HR-context.
 • De cursus bestaat uit 4 online modules (12 uur in totaal) en twee bijeenkomsten van een dag in de virtual classroom.
 • Deelnemers krijgen feedback van hun trainer over hun spreek- en schrijfvaardigheid.
 • Je ontvangt een bewijs van deelname als je minimaal 3 van de 4 modules hebt afgerond en bij beide bijeenkomsten aanwezig bent geweest.
 • Werk je bij de Universiteit Utrecht of sta je bij deze universiteit ingeschreven als (exchange) student? Dan krijg je 15% korting op deze cursus! Schrijf je in met je UU e-mailadres, dan wordt de korting automatisch verwerkt.

Inschrijven