Cursus Zakelijk Engels voor Gevorderden (B2) (3 dagen)

Niveau:

Geef jij binnenkort een belangrijke presentatie in het Engels? Of ga je aan een groot internationaal project werken? Maar voel je je onzeker over je taalvaardigheid en wil je óók in het Engels overtuigend overkomen? Met onze intensieve cursus zie jij snel resultaat!

Tijdens de cursus is er veel ruimte om je eigen (schrijf)werk in te brengen of om bijvoorbeeld je presentatie te oefenen. De lessen worden ondersteund door online materiaal in je virtuele leeromgeving en een e-learningmodule naar keuze.

€ 1295,00

Inschrijven

Start vanaf 4 maart 2022

+ nog 1 data

Over de cursus

intensieve cursus Zakelijk Engels

In deze intensieve cursus werk jij in een kleine groep aan je Engelse communicatievaardigheden onder leiding van een ervaren taaltrainer. Met praktijkopdrachten en simulatiegames ontwikkel jij in no-time je zakelijk Engels en breng je je taalvaardigheid op het gewenste niveau.

We verzekeren je dat je na het volgen van deze cursus je persoonlijke leerdoelen hebt behaald. Geef je binnenkort een presentatie in het Engels? Of moet je een bedrijfsplan schrijven in het Engels? Tijdens deze cursus is er veel ruimte om eigen werk in te brengen. Met de hulp en feedback van onze taaltrainers til jij je persoonlijke werk naar een hoger niveau. Wij oefenen bijvoorbeeld samen met jou je presentatie, verbeteren je grammatica in je geschreven rapport of scherpen het taalgebruik in je rapport of plan aan.

Het unieke aan deze cursus is de hoge mate van persoonlijke aandacht en feedback die je ontvangt als cursist en de link met jouw persoonlijk werkcontext. Bovendien besteden we aandacht aan interculturele communicatie en oefenen we met ‘small talk’.

Inschrijven

Leerdoelen

Je kunt deze cursus volgen als je over B1-niveau beschikt.

Na het afronden van deze cursus:

 • heb jij je zakelijke spreek- en schrijfvaardigheden verbeterd;
 • is je zakelijk vocabulaire uitgebreid, maak jij de juiste woordkeuzes en kun jij je goed uitdrukken in een zakelijke context;
 • weet jij hoe je je mening kan overbrengen tijdens vergaderingen en geef je overtuigende presentaties en pitches in het Engels;
 • heb jij je zakelijke spreek- en schrijfvaardigheden verbeterd, zo schrijf je op efficiënte wijze duidelijke, gestructureerde en beleefde e-mails in het Engels en heldere stukken in het Engels;
 • heb je kennis van het intercultureel communiceren;
 • heb jij de kans gehad om gerichte feedback op je eigen werk te krijgen van een ervaren docent.

Inschrijven

Methode

 • We bieden een interactieve aanpak met praktische oefeningen zoals korte presentaties en rollenspellen, waarbij je samenwerkt met anderen. Je werkt zowel in de les als thuis aan je woordenschat. Daarnaast wordt er waar nodig aandacht besteed aan grammatica.
 • Je krijgt veel persoonlijke feedback op je schrijf- en spreekvaardigheid. Er is veel ruimte om je eigen werk te bespreken in de lessen en nuttige feedback te krijgen op je presentatie, e-mail of schrijfproduct.
 • Naar aanleiding van het intakegesprek wordt er in overleg een e-learningmodule uit ons aanbod geselecteerd. Zo kun je extra oefenen met onderdelen van de taal die nog lastig voor je zijn. De lessen worden tevens ondersteund met extra online materiaal in je virtuele leeromgeving.

Inschrijven

Tijdsinvestering

 • De cursus bestaat uit 3 cursusdagen die elk om 09:30 uur beginnen en om 16:30 uur eindigen. We houden een uur lunchpauze, Babel verzorgt tijdens de cursusdagen een uitgebreide lunch.
 • Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk leert van de bijeenkomsten, verwachten we van jou dat je ongeveer 2 uur per week aan zelfstudie besteedt. Natuurlijk ontvang je hier lesmateriaal en opdrachten voor, die tijdens de bijeenkomsten zullen worden nabesproken.
 • Afhankelijk van de geselecteerde e-learningmodule, moet je hier ook een aantal uur voor reserveren.

Inschrijven

Praktisch

 • De voertaal tijdens de bijeenkomsten is Engels.
 • Babel verzorgt een uitgebreide lunch.
 • De e-learningmodule is in de prijs inbegrepen. Je kunt op elk moment met de e-learning starten. Je hebt 3 maanden toegang tot al het online materiaal.
 • Na de cursus heb jij vier maanden toegang tot Babel CLS. Dit is inbegrepen in de cursusprijs.
 • Het boek is inbegrepen in de cursusprijs.
 • Je ontvangt een certificaat van deelname als je alle dagen hebt bijgewoond.
 • Werk je bij de Universiteit Utrecht of sta je bij deze universiteit ingeschreven als (exchange) student? Dan krijg je 15% korting op deze cursus. Schrijf je in met je UU e-mailadres, dan wordt de korting automatisch verwerkt.

Inschrijven

Rooster

Gratis 10-minutenconsult Engels

Weet je nog niet welke cursus Engels je het best kunt kiezen? Of heb je een andere vraag? Plan dan eens een gratis online 10-minutenconsult in met een van onze vaste docenten Engels!