Cursus Zakelijk Engels – spreekvaardigheid en uitspraak Intensief

Niveau: Gevorderd (C1/C2)

Geef jij binnenkort een belangrijke presentatie? Maar voel jij je onzeker over je uitspraak? Of spreek jij veel Engels op het werk, maar vind je het lastig om je standpunt duidelijk over te brengen? Deze intensieve spreekvaardigheidscursus in combinatie met e-learning is dan precies wat je zoekt!

Start zorgeloos je taalcursus in november door de coronamaatregelen die wij getroffen hebben op onze leslocatie en met onze verplaatsgarantie. Tot 10 dagen voor de start van je taalcursus kun jij je cursus kosteloos annuleren of verplaatsen.

€ 1295,00

Inschrijven

Start vanaf 25 november 2020

+ nog 17 data

Over de Cursus Zakelijk Engels - spreekvaardigheid en uitspraak Intensief

Intensieve spreekvaardigheid cursus Engels

In deze C1-cursus perfectioneer jij je spreekvaardigheid in het Engels. Door de persoonlijke terugkoppeling op je Engels maak je grote stappen op het gebied van spreekvaardigheid. Er is veel ruimte voor je eigen inbreng en je wordt gevraagd om actief onderwerpen aan te dragen. Onze ervaren taaldocenten oefenen graag je presentatie, pitch of vergaderonderwerp. Door de nuttige feedback die je ontvangt, til jij je werk op een hoger niveau en kun je meteen het geleerde in praktijk brengen.

Tijdens de cursus besteden we niet alleen aandacht aan je uitspraak en intonatie, maar gaan we ook werken aan je presentatievaardigheden. Je leert om krachtig te spreken en overtuigend te presenteren en te pitchen. We trainen met situaties zoals vergaderingen, bijeenkomsten, conference calls en telefoongesprekken. Je leert zowel om vergaderingen voor te zitten als er actief aan deel te nemen. Bang voor onverwachte vragen over je presentatie of plan? Wij oefenen dit ook met je, zodat je straks vol zelfvertrouwen je standpunt kan overbrengen.

Ook wordt er veel aandacht besteed aan interculturele communicatie. Je leert om je punt genuanceerd over te brengen, rekening houdend met verschillende culturen. Ook leer je welke communicatiestijl in welke situatie gepast is en leer je om te schakelen tussen formele en informele contexten.

Voordat je cursus start, vragen we je om een korte test te maken. De resultaten bespreken wij met je tijdens een intakegesprek met je docent. Hierin kun je vertellen waar jij tegenaan loopt en waar je knelpunten liggen. Naar aanleiding van de test en het intakegesprek selecteren wij samen met jou een geschikte e-learningmodule uit ons brede aanbod. Met deze e-learning kun jij extra oefenen met onderwerpen die nog lastig voor je zijn.

Jouw leerproces stopt niet na de cursus. Vier maanden lang kun jij rekenen op extra ondersteuning via Babel Continuous Language Support. Met behulp van persoonlijk contact met je docent en een groot pakket aan online oefeningen vervolg jij je leerproces. Lees hier meer over Babel CLS.

Inschrijven

Leerdoelen

Deze cursus kan gevolgd worden als je over B2-niveau beschikt.

Voordat je de cursus start, vragen wij je een korte test te maken. De resultaten bespreken wij met je tijdens je persoonlijke intakegesprek. Met de resultaten kunnen wij een goede inschatting maken van jouw niveau.

Na het afronden van deze cursus:

 • heb jij je spreekvaardigheid op near native niveau getild;
 • spreek jij vloeiend Engels, kun jij je gemakkelijk uitdrukken en kun je spontaan reageren in het Engels;
 • breng jij krachtig en effectief je standpunt over en kun jij overtuigend spreken;
 • geef je overtuigende presentaties en pitch jij met gemak je nieuwe idee;
 • heb jij je uitspraak verbeterd en twijfel je niet langer of je woorden correct uitspreekt;
 • switch je moeiteloos tussen formele en informele situaties en weet jij hoe jij je communicatiestijl aanpast op de situatie;
 • heb je kennis van interculturele communicatie en weet jij hoe je je genuanceerd kunt uitdrukken;
 • heb jij de kans gehad om gerichte feedback te krijgen op je eigen presentatie of pitch.

Inschrijven

Methode

We bieden een interactieve aanpak met praktische oefeningen zoals korte presentaties en rollenspellen, waarbij je samenwerkt met anderen. Je werkt zowel in de les als thuis aan je woordenschat. Daarnaast wordt er waar nodig aandacht besteed aan grammatica.

Er is veel ruimte om je eigen werk te bespreken in de lessen en nuttige feedback te krijgen op je presentatie, pitch of vergaderonderwerp. Naar aanleiding van het intakegesprek wordt er in overleg een e-learningmodule uit ons aanbod geselecteerd. Zo kun je extra oefenen met onderdelen die nog lastig voor je zijn. Tevens worden de lessen ondersteund met extra online materiaal uit je virtuele leeromgeving.

Inschrijven

Tijdsinvestering

De cursus bestaat uit 3 cursusdagen die elk om 09:30 uur beginnen en om 16:30 uur eindigen. We houden een uur lunchpauze, Babel verzorgt tijdens de cursusdagen een uitgebreide lunch.

Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk leert van de bijeenkomsten, verwachten we van jou dat je ongeveer 2 uur per week aan zelfstudie besteedt. Natuurlijk ontvang je hier lesmateriaal en opdrachten voor, die tijdens de bijeenkomsten zullen worden nabesproken.

Afhankelijk van de geselecteerde e-learningmodule, moet je hier ook een aantal uur voor reserveren.

Inschrijven

Praktisch

 • De voertaal tijdens de bijeenkomsten is Engels.
 • Babel verzorgt op de cursusdagen een uitgebreide lunch.
 • De e-learningmodule is inbegrepen in de cursusprijs. Je kunt op elk moment met de e-learning starten. Je hebt 3 maanden toegang tot al het online materiaal.
 • Na de cursus heb jij vier maanden toegang tot Babel CLS. Dit is inbegrepen in de cursusprijs. Hier lees je meer informatie.
 • Het boek is inbegrepen in de cursusprijs.
 • Je ontvangt een certificaat van deelname als je alle drie de cursusdagen hebt bijgewoond.
 • Werk je bij de Universiteit Utrecht of sta je bij deze universiteit ingeschreven als (exchange) student? Dan krijg je 15% korting op deze cursus. Schrijf je in met je UU e-mailadres, dan wordt de korting automatisch verwerkt.

Inschrijven