Cursus Summer School Spreken voor Gevorderden (B2 -> B2+)

Niveau: Halfgevorderd (B1/B2), Gevorderd (C1/C2)

Engels wordt overal om ons heen gesproken. Kan jij het allemaal volgen? Deze cursus biedt je de mogelijkheid om je spreekvaardigheid Engels te oefenen en te verbeteren.

Gedurende de lockdown worden onze klassikale cursussen in de virtual classroom gegeven. Zodra het kan, hervatten we de cursussen op onze leslocaties. Je kunt je dus gewoon inschrijven voor een klassikale cursus. We bieden extra flexibiliteit met onze verplaatsgarantie.

Er is (nog) geen nieuwe cursus ingepland.

Deze training kan ook in maatwerkvorm worden aangeboden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Algemeen

Cambrigde Summer School

In de cursus ‘Summer School Spreken voor Gevorderden’ ontwikkel je gespreksvaardigheden, breidt je jouw woordenschat uit, fris je jouw grammaticakennis op en krijg je meer zelfvertrouwen met betrekking tot het spreken in verschillende situaties.

De belangrijkste focus is vloeiendheid en communicatiegemak.

Inschrijven

Leerdoelen

De cursus biedt je de mogelijkheid om je gesproken Engels te oefenen en te verbeteren. Daarnaast kun je met de cursus je woordenschat uitbreiden.

Inschrijven

Methode

Deze cursus richt zich voornamelijk op vloeiendheid en communicatie. Er worden discussies gevoerd over een breed scala van onderwerpen. Praktische oefeningen met de nadruk op samenwerken en taakgerichte activiteiten zullen je helpen je Engelse spreekvaardigheden te verbeteren.

Grammatica en woordenschat worden tijdens deze cursus behandeld met behulp van interactieve materialen.

Inschrijven

Tijdsinvestering

  • Contacturen: 27
  • Huiswerk: 13
  • Totale studielast: 50 uur

Inschrijven

Praktisch

Deze cursus is geschikt voor mensen die beschikken over taalniveau B2- (CEF) of hoger. Voorafgaand aan de cursus doen deelnemers een plaatsingstest. De test bestaat uit twee delen: meerkeuzevragen en schrijven. Een leraar zal de taalvaardigheden beoordelen. Op basis van de test krijg je advies over of de cursus goed bij je past.

Inschrijven

Rooster