Cursus Skillslab – Academic Writing: Common Pitfalls

In de korte cursus Academic Writing: Common Pitfalls maak je op een interactieve manier kennis met de belangrijkste valkuilen van academisch schrijven.

€100,00

Inschrijven

Start vanaf 7 juni 2018

Over de cursus Skillslab - Academic Writing: Common Pitfalls

English course academic writing

Het schrijven van een academisch artikel brengt de nodige valkuilen met zich mee. In wetenschappelijke teksten gebruik je woorden die je in het dagelijks leven niet veel gebruikt. Ook het schrijven in het Engels kan de nodige stijl- en spelfouten opleveren. Weet jij bijvoorbeeld wat het verschil is tussen effect en affect, of tussen de woorden compliment en complement? En wanneer gebruik je de woorden moreover en besides?

In de korte en direct toepasbare cursus Academic Writing: Common Pitfalls maak je op een interactieve manier kennis met de belangrijkste valkuilen van academisch schrijven. Je leert hoe je deze valkuilen herkent en hoe je voorkomt dat je zelf deze fouten maakt. We gaan niet alleen in op spelfouten of woordkeuze maar ook op opbouw, argumentatie en bronvermelding.

Wil je meer weten over deze academische cursus of wil je weten welke cursus het best bij jou past? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Inschrijven

Leerdoelen

Na het afronden van deze cursus Engels…

  • herken je veelvoorkomende valkuilen in academische teksten,
  • ben je in staat om deze valkuilen in je eigen artikelen te vermijden,
  • en kun je jouw papers of scriptie naar een hoger niveau brengen.

Inschrijven

Methode

Bij deze cursus maken we gebruik van los lesmateriaal dat je tijdens de bijeenkomsten krijgt uitgereikt. Je hoeft dus geen boeken of readers te bestellen.

Inschrijven

Tijdsinvestering

De cursus bestaat uit 2 bijeenkomsten van 2½ uur. Daarnaast moet je rekening houden met 2 tot 3 uur zelfstudietijd.

Inschrijven

Praktisch

De voertaal tijdens deze cursus is Engels.

Bij deze cursus maken we gebruik van los lesmateriaal dat je tijdens de bijeenkomsten krijgt uitgereikt. Je hoeft dus geen boeken of readers te bestellen.

Werk je bij de Universiteit Utrecht of sta je bij deze universiteit ingeschreven als (exchange) student? Dan krijg je 25% korting op deze cursus!

 

Inschrijven