Cursus Presenteren in het Engels

Niveau: Halfgevorderd (B1/B2), Gevorderd (C1/C2)

Moet jij regelmatig presentaties in het Engels geven en zie je daar best tegen op? Of spreek je regelmatig Engels in het openbaar en kost dat jou meer energie dan nodig is? Kies dan voor de cursus Presenteren in het Engels.

COVID-19: Vanaf 1 juli worden sommige cursussen weer klassikaal gegeven op locatie. Voor de desbetreffende cursussen staat dit duidelijk aangegeven. De overige cursussen worden gegeven in de virtual classroom.

€695,00

Inschrijven

Start vanaf 17 juni 2020

+ nog 20 data

Over de cursus Presenteren in het Engels

Tijdens de cursus Presenteren in het Engels leer je hoe je een verhaal overbrengt, hoe je het publiek bij je verhaal betrekt en hoe je ervoor zorgt dat jouw boodschap beter onthouden wordt. We gaan in op het gebruik van hulpmiddelen, verbindingswoorden en non-verbale aspecten, maar ook op het verbeteren van je opbouw, spreektempo en uitspraak. Aan het einde van de cursus geef je een presentatie over een onderwerp naar keuze waarin je alle praktische tips kunt toepassen.

De cursus is geschikt voor iedereen die regelmatig in het openbaar Engels spreekt, bijvoorbeeld bij zakelijke pitches of academische presentaties. Wil je liever werken aan je Nederlandse presentatievaardigheden? Volg dan de cursus Presenteren in het Nederlands.

De cursus is niet primair gericht op het verhogen van je taalniveau maar op het verbeteren van je presentatievaardigheden. Daarom vragen we van jou dat je al beschikt over taalniveau B2 voordat je aan deze cursus begint. Weet je niet wat jouw Engelse taalniveau is? Doe dan onze online instaptoets.

Inschrijven

Leerdoelen

De cursus is niet primair gericht op het verhogen van je taalniveau maar op het verbeteren van je presentatievaardigheden. Daarom vragen we van jou dat je al beschikt over taalniveau B2 voordat je aan deze cursus begint. Weet je niet van jouw Engelse taalniveau is? Doe dan onze online instaptoets.

Na het afronden van deze cursus…

  • beheers je diverse presentatietechnieken;
  • heb je een eigen spreekstijl ontwikkeld;
  • en kun je vol zelfvertrouwen Engels spreken in het openbaar.

 

Inschrijven

Methode

Tijdens deze bijeenkomsten werk je individueel, in tweetallen of klassikaal aan korte opdrachten waarin je oefent met bijvoorbeeld stemgebruik. Omdat we werken in kleine groepen van maximaal acht deelnemers is er veel ruimte voor individuele feedback.

Inschrijven

Tijdsinvestering

De cursus bestaat uit 2 cursusdagen bij Babel in Utrecht. Wij bieden deze cursus ook aan als avondcursus. Dan bestaat de cursus uit 4 bijeenkomsten van 18:30 tot 21:30.

Daarnaast verwachten we van jou dat je de bijeenkomsten thuis voorbereidt. Hier ben je ongeveer tweemaal 2 uur mee bezig.

Inschrijven

Praktisch

  • Je ontvangt een bewijs van deelname als je actief hebt deelgenomen aan alle bijeenkomsten.
  • Tijdens de cursus wordt gezorgd voor koffie/thee/lunch. Als je cursus overdag volgt, wordt er ook gezorgd voor de lunch. Het studiemateriaal is inbegrepen in de cursusprijs.
  • Werk je bij de Universiteit Utrecht of sta je bij deze universiteit ingeschreven als (exchange) student? Dan krijg je 15% korting op deze cursus! Schrijf je in met je UU e-mailadres, dan wordt de korting automatisch verwerkt.
  • Deze cursus wordt ook aangeboden in Rotterdam en in Eindhoven.

Inschrijven

Rooster