Cursus Presenteren in het Engels

Dankzij deze cursus Presenteren in het Engels ga jij vol zelfvertrouwen je volgende presentatie of lezing tegemoet. Moet jij regelmatig presentaties in het Engels geven en zie je daar best tegen op? Of spreek je regelmatig Engels in het openbaar en kost dat jou meer energie dan nodig is? Kies dan voor de cursus Presenteren in het Engels. 

€495,00

Inschrijven

Start vanaf 14 januari 2019

Over de cursus Presenteren in het Engels

Tijdens de cursus Presenteren in het Engels leer je hoe je een verhaal overbrengt, hoe je het publiek bij je verhaal betrekt en hoe je ervoor zorgt dat jouw boodschap beter onthouden wordt. We gaan in op het gebruik van hulpmiddelen, verbindingswoorden en non-verbale aspecten, maar ook op het verbeteren van je opbouw, spreektempo en uitspraak. Aan het einde van de cursus geef je een presentatie over een onderwerp naar keuze waarin je alle praktische tips kunt toepassen.

De cursus is geschikt voor iedereen die regelmatig in het openbaar Engels spreekt, bijvoorbeeld bij zakelijke pitches of academische presentaties. Wil je liever werken aan je Nederlandse presentatievaardigheden? Volg dan de cursus Presenteren in het Nederlands.

De cursus is niet primair gericht op het verhogen van je taalniveau maar op het verbeteren van je presentatievaardigheden. Daarom vragen we van jou dat je al beschikt over taalniveau B2 voordat je aan deze cursus begint. Weet je niet wat jouw Engelse taalniveau is? Doe dan onze online instaptoets.

Inschrijven

Leerdoelen

Na het afronden van deze cursus…

  • beheers je diverse presentatietechnieken,
  • heb je een eigen spreekstijl ontwikkeld,
  • en kun je vol zelfvertrouwen Engels spreken in het openbaar.

De cursus is niet primair gericht op het verhogen van je taalniveau maar op het verbeteren van je presentatievaardigheden. Daarom vragen we van jou dat je al beschikt over taalniveau B2 voordat je aan deze cursus begint. Weet je niet van jouw Engelse taalniveau is? Doe dan onze online instaptoets.

Inschrijven

Methode

Tijdens deze bijeenkomsten werk je individueel, in tweetallen of klassikaal aan korte opdrachten waarin je oefent met bijvoorbeeld stemgebruik. Omdat we werken in kleine groepen van maximaal acht deelnemers is er veel ruimte voor individuele feedback.

Inschrijven

Tijdsinvestering

De cursus bestaat uit twee cursusdagen bij taalinstituut Babel in Utrecht. Daarnaast verwachten we van jou dat je de bijeenkomsten thuis voorbereidt. Hier ben je ongeveer tweemaal twee uur mee bezig.

Inschrijven

Praktisch

Je ontvangt een bewijs van deelname als je actief hebt deelgenomen aan beide bijeenkomsten. 

Tijdens de cursus wordt gezorgd voor koffie/thee/lunch. Het studiemateriaal is inbegrepen in de cursusprijs. 

Korting voor studenten en werknemers Universiteit Utrecht

Werk je bij de Universiteit Utrecht of sta je bij deze universiteit ingeschreven als (exchange) student? Dan krijg je 25% korting op deze cursus!

Inschrijven