Cursus Leading in English

Geef je communicatieskills voor de internationale werkplek een boost. Een intensief leiderschapsprogramma van 5 dagen in de historische stad Utrecht.

€2,850,00

Inschrijven

Start vanaf 11 februari 2019

Introductie van het programma

Leading in English business language course

Heb je redelijke kennis van het Engels, maar wil je effectiever en zelfverzekerder communiceren in een internationale setting? Heb je vaak contact met internationale collega’s en klanten? Als je regelmatig werkt in een high-level zakelijke omgeving of internationale universiteitssetting, is dit intensieve 5-daagse programma zeer geschikt.

Download de folder

Het op maat gemaakte programma richt zich op drie essentiële vaardigheden: communicatievaardigheden, interculturele vaardigheden en taalvaardigheden.

Inschrijven

Leerdoelen

Nadat je jezelf hebt ondergedompeld in dit intensieve 5-daagse programma:

 • heb je jouw algemene en vakgerelateerde woordenschat uitgebreid;
 • beheers je essentiële leerstrategieën die je in de toekomst zullen helpen;
 • ben je een zelfverzekerde en veelzijdige spreker van het Engels in formele en informele situaties;
 • kun je anticiperen op en effectief omgaan met culturele verschillen;
 • heb je betere communicatievaardigheden in woord en geschrift;
 • en heb je jouw Engelse grammatica opgefrist.

Inschrijven

Korte samenvatting van het programma

Dit programma combineert kennis over communicatiestrategieën en interculturele wendbaarheid met de essentiële Engelse taalvaardigheden. Het belangrijkste doel van de cursus is om je zelfvertrouwen te vergroten, zodat je een inspirerende en zelfverzekerde spreker van het Engels wordt. Doordat het programma flexibel en modulair is, kun je modules kiezen die het beste bij je passen. Dit zijn enkele voorbeelden:

 • Internationale bijeenkomsten
 • Face-to-facegesprekken
 • Effectieve e-mails schrijven
 • De kunst van het overtuigen
 • Boeiende presentaties
 • Effectieve leerstrategieën
 • Individuele coachingsessies
 • Geavanceerde interculturele vaardigheden
 • Het geven van brain-friendly workshops
 • Socialiseren in het Engels in verschillende culturen

Los van deze modules ontmoet je regelmatig je persoonlijke coach om vaardigheden te perfectioneren en eventuele taalproblemen aan te pakken. In de avonden heb je tijd om Engels te spreken op een meer ontspannen en sociale manier tijdens onder andere informele dinergesprekken, een volledig Engelse kookles of een ontspannende wandeling in de prachtige omgeving.

Door de modulaire opbouw van het programma kun je de modules selecteren die aansluiten op jouw behoeften. De leerfilosofie van Babel is geïnspireerd op de principes van het brain-friendly learning. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je eigen persoonlijke programma samen te stellen, aan interactieve opdrachten te werken, geven we je persoonlijke aandacht, besteden we aandacht aan je favoriete leerstijl en zullen we een veilige en stimulerende leeromgeving creëren. Gedurende het hele programma heb je een persoonlijke coach die je voortgang in de gaten houdt, vragen beantwoordt en waarmee je twee keer op een dag een afspraak hebt. Het programma bestaat uit individuele sessies, afspraken en wandelingen met je coach, groepssessies en zelfstudietijd.

Inschrijven

Tijdsinvestering

Het programma bestaat uit vijf volle dagen en een avondprogramma. De zelfstudietijd zal ongeveer 3-4 uur per dag beslaan. Voorafgaand aan de start van het programma word je gevraagd een voorbereidende opdracht uit te voeren. De details krijg je ruim van tevoren toegezonden.

Inschrijven

Praktisch

Om aan dit programma mee te kunnen doen is het belangrijk dat je het Engels op B1/B2-niveau beheerst. Daarnaast heb je enige ervaring met het werken met internationale collega’s en klanten. Voorafgaand aan de start van het programma zul je een introductiegesprek hebben met een van onze trainers. Hierin wordt jouw niveau Engels bepaald, een inventarisatie gedaan van je wensen en doelen en je leerstijl besproken. Bovendien kun je tijdens dit interview aangeven welke modules het beste bij je passen.

Programmakosten
€ 2850,- (exclusief accommodatie of € 3150,- inclusief hotelaccommodatie).

Inschrijven

 • Startdatum: 11 februari 2019
  Dag Datum Aanvang Einde
  maandag 11 februari 2019 08:30 20:30
  dinsdag 12 februari 2019 08:30 20:30
  woensdag 13 februari 2019 08:30 20:30
  donderdag 14 februari 2019 08:30 20:30
  vrijdag 15 februari 2019 08:30 14:00

  Inschrijven