Examentraining Cambridge Advanced (C1)

Niveau:

Bereid je je voor op het Cambridge C1 Advanced examen en wil je je examentechnieken bijspijkeren om te slagen? Wil je het soort vragen oefenen dat je in het examen zult zien en deskundige feedback van je leraar krijgen? Onze snelle voorbereidingscursus helpt je om te slagen.

€ 165,00

Inschrijven

Start vanaf 8 februari 2022

+ nog 1 data

Over de cursus

Deze cursus is voor studenten die op niveau C1 zitten en die nu het Cambridge Advanced (C1) examen willen doen om dit te bewijzen. Je werkt aan oefenexamenopgaven en krijgt grondige feedback van onze ervaren trainers.

Babel is een geregistreerd partner van zowel Cambridge Assessment English als de British Council. Veel van onze docenten hebben ervaring als examinator voor Cambridge speaking en kunnen je zo goed mogelijk voorbereiden voor de examens.

Om zoveel mogelijk voordeel uit de lessen te halen, zul je thuis aan zelfstudie en examenoefeningen moeten doen. Zo kan de docent de lessen gebruiken om je feedback te geven en je te laten zien hoe je kunt slagen voor elk van de vier examenonderdelen: Spreken, Lezen, Schrijven en Luisteren.

Wil je eerst je algemene niveau van het Engels verbeteren, voordat je in de details van het examen treedt? Schrijf je dan in voor onze cursus Engels voor Vergevorderden (C1) die je woordenschat, grammatica en gebruik van het Engels zal verbeteren.

Inschrijven

Leerdoelen

Dit is een examenvoorbereidingscursus, wat betekent dat de focus niet ligt op het vergroten van je woordenschat en verbeteren van je grammatica. Als je niveau nog niet op C1 zit, raden we je aan eerst de cursus Engels voor Vergevorderden te volgen voordat je je inschrijft. Als je niet zeker weet wat je niveau is, kun je onze gratis niveautest doen.

In deze cursus:

 • Ontvang je nuttige, concrete feedback van de docent hoe je je kunt verbeteren in alle vier de onderdelen van het C1 Advanced examen
 • Worden oefententamens gebruikt om het soort opgaven te begrijpen dat je tijdens je examen tegenkomt
 • Worden strategieën voor tijdbeheer en planning besproken die je kunnen helpen om je examenscore te maximaliseren

Inschrijven

Methode

Alle cursussen van Babel worden gegeven door zeer ervaren docenten met een native niveau Engels. Deze cursus maakt gebruik van het materiaal van Cambridge Assessment English (met name oude examens) en aanvullend materiaal.

In deze cursus krijg je de kans om al je taalvaardigheden te oefenen. De vier lessen zijn als volgt opgebouwd:

 • Les één richt zich op de schrijfvaardigheid
 • Les twee richt zich op de leesvaardigheid
 • Les drie richt zich op de luistervaardigheid
 • Les vier richt zich op de spreekvaardigheid

Inschrijven

Tijdsinvestering

 • Deze cursus omvat vier lessen van anderhalf uur. Ter voorbereiding op elke les moet je minimaal 4 uur zelfstudie doen (inclusief het maken van oefentoetsen thuis en gebruikmaken van de feedback die de docent je geeft).
 • Ongeveer een week voor de eerste les begint, stuurt de docent je een e-mail met een schrijfopdracht. Je moet deze ten minste vier dagen voor de eerste les bij je docent inleveren, zodat je tijdens de les feedback kunt krijgen.

Inschrijven

Praktisch

 • De cursus wordt in het Engels gegeven
 • Je kunt kiezen om face-to-face of via een virtueel klaslokaal te leren
 • Je ontvangt een certificaat van deelname als je alle vier de lessen bijwoont
 • Werk je bij de Universiteit Utrecht of sta je bij deze universiteit ingeschreven als (exchange) student? Dan krijg je 15% korting op deze cursus! Schrijf je in met je UU-e-mailadres en de korting wordt automatisch verrekend.

Inschrijven

Rooster

Gratis 10-minutenconsult Engels

Weet je nog niet welke cursus Engels je het best kunt kiezen? Of heb je een andere vraag? Plan dan eens een gratis online 10-minutenconsult in met een van onze vaste docenten Engels!