Cursus Engels Cambridge Preliminary

Wil je op een effectieve manier je Engels naar een hoger niveau tillen met een internationaal erkende cursusmethode? Dan ben je met de cursus Engels Cambridge Preliminary op de juiste weg.

Er is (nog) geen nieuwe cursus ingepland.

Deze training kan ook in maatwerkvorm worden aangeboden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Over de cursus Engels Cambridge Preliminary

Deze intensieve cursus is ideaal als je in korte tijd beter Engels wilt leren, bijvoorbeeld als je op korte termijn in het buitenland gaat studeren of als je Engels moet spreken voor een nieuwe baan.

Spreken, luisteren, lezen en schrijven komen allemaal aan bod. Verder is er veel aandacht voor conversatie-oefeningen over hedendaagse onderwerpen om je spreekvaardigheid en vocabulaire te verbeteren.

De voertaal tijdens de bijeenkomsten is Engels. Door middel van groepsopdrachten en discussies vergroot je je woordenschat op een interactieve manier en werk je bovendien aan je uitspraak. Daarnaast komt grammatica regelmatig aan bod. Dit zorgt ervoor dat je meer zelfvertrouwen krijgt om je ook in het dagelijks leven in het Engels te kunnen redden.

We bieden deze cursus ook in de zomer aan.

Leerdoelen

Je kunt deze cursus volgen als je Engels spreekt op niveau A2+. Dit kun je aantonen door het afronden van de cursus Engels niveau 2 of door de online instaptoets in te vullen. In de cursus Engels Cambridge Preliminary werk je toe naar taalniveau B1+.

Methode

Door middel van groepsopdrachten en discussies vergroot je je woordenschat op een interactieve manier en werk je aan je uitspraak. Daarnaast komt grammatica regelmatig aan bod. Dit zorgt ervoor dat je meer zelfvertrouwen krijgt om je ook in het dagelijks leven in het Engels te kunnen redden.

Tijdens deze intensieve fast track cursus Engels gebruiken we de lesmethode Cambridge Objective Preliminary.

Tijdsinvestering

De cursus bestaat uit 18 bijeenkomsten van 1 uur en 45 minuten. Daarnaast verwachten we van je dat je ongeveer 6 tot acht uur per week thuis studeert.

Praktisch

  • De voertaal tijdens de bijeenkomsten is Engels.
  • Tijdens deze intensieve fast track cursus Engels gebruiken we de lesmethode Cambridge Objective Preliminary. Je kunt het boek bestellen via onze boekenpagina.
  • Je ontvangt een certificaat als je bij minstens 15 van de 18 bijeenkomsten aanwezig bent geweest.
  • Studeer of werk je bij de Universiteit Utrecht? Dan krijg je 25% korting op deze cursus.