Cursus Effectief beïnvloeden in het Engels

Niveau: Halfgevorderd (B1/B2), Gevorderd (C1/C2)

In 2 dagen je Engels verbeteren én aan je overtuigingskracht werken? Dat kan tijdens de cursus Effectief Beïnvloeden in het Engels. Onze twee experts begeleiden je door 2 interactieve dagen waarin je de kans krijgt om intensief te oefenen.

€825,00

Inschrijven

Start vanaf 4 november 2019

+ nog 6

Algemeen

Beter Engels leren spreken

Onze twee taaltrainers (de een op het gebied van de Engelse taal en de ander op de kunst van het overtuigen) begeleiden je door 2 interactieve dagen waarin je de kans krijgt om intensief te oefenen.

1e cursusdag

Tijdens de eerste ochtend gaan we vooral in op het verbeteren van je Engelse taalvaardigheid. Je leert hoe je jezelf succesvol introduceert en je breidt je vocabulaire uit met overtuigende Engelse woorden. Daarnaast maak je kennis met veelvoorkomende fouten in Engelse grammatica en uitspraak zodat je deze in het vervolg kunt vermijden.

’s Middags focussen we ons op het gebruik van argumenten. Je wordt bewust van jouw stijl van overtuigen en je leert hoe je argumenten krachtig overbrengt. Het stellen van overtuigende vragen en het weerleggen van kritische feedback wordt voor jou een fluitje van een cent.

2e cursusdag

De tweede dag beginnen we met een focus op Engelse communicatie. Door middel van een terugblik en een evaluatie van de eerste dag geven we extra aandacht aan lastige onderwerpen. Je leert om vloeiend te spreken over actuele onderwerpen en om een goede verstandhouding met je doelgroep te behouden.

Het middagprogramma van de tweede dag richt zich op overtuigingskracht: je leert hoe je kunt discussiëren zonder weerstand op te roepen en hoe je een goede relatie met de andere partij opbouwt. Dit doe je onder andere door het vinden van overeenkomsten in plaats van te focussen op eventuele meningsverschillen.

Inschrijven

Leerdoelen

Na het afronden van deze cursus…

  • kun je krachtig spreken en schrijven in het Engels;
  • is je communicatie gericht op overeenstemmen en niet op instemmen;
  • en kun je ontspannen communiceren in een internationale context.

Inschrijven

Methode

De nadruk ligt tijdens deze cursus op samenwerking, bijvoorbeeld door elkaar feedback te geven op praktische oefeningen en korte presentaties. De voertaal tijdens deze bijeenkomsten is Engels.

Inschrijven

Tijdsinvestering

De cursus bestaat uit 2 cursusdagen. Naast de aanwezigheid bij de 2 bijeenkomsten vragen we van jou om de lesstof thuis voor te bereiden. Je bent hier ongeveer 2 tot 3 uur per bijeenkomst mee bezig.

Inschrijven

Praktisch

  • De cursus bestaat uit twee cursusdagen bij taalinstituut Babel in Utrecht. De voertaal tijdens deze bijeenkomsten is Engels.
  • Er is geen eindtoets. Je ontvangt een bewijs van deelname als je minimaal 2,5 dagdeel aanwezig bent geweest.
  • Naast de aanwezigheid bij de bijeenkomsten vragen we van jou om de lesstof thuis voor te bereiden. Je bent hier ongeveer 2 tot 3 uur per bijeenkomst mee bezig.

Inschrijven

Rooster