Cursus Engels voor Basisschooldocenten

Niveau: Gevorderd (B1/B2)

Geef je Engelse les op een basisschool? Maar ben je niet altijd zeker over je grammaticale correctheid, woordenschat of uitspraak? Dan is deze cursus de juiste keuze!

€ 595,00

Inschrijven

Start vanaf 11 mei 2022

Algemeen

In deze cursus leer je het onderwijs-specifieke vocabulaire en verbeter je je uitspraak. De lessen worden in het Engels gegeven en zijn zeer interactief. Tijdens de cursus bereid je in groepjes verschillende lesactiviteiten voor. Met de hulp die je ontvangt van de docent, perfectioneer je je lesactiviteit. In de daaropvolgende week vragen we je het geleerde in de praktijk te brengen en je voorbereide Engelse les te geven op school.

Door de persoonlijke feedback en de directe link met de praktijk verbetert je Engels snel. Je zult merken dat je snel bekend raakt met de veelgebruikte uitdrukkingen tijdens het lesgeven. Daarnaast werken we ook aan je ‘Social English’. Doordat je je beter leert uit te drukken in het Engels, kun je gemakkelijker contact krijgen met je leerlingen en wordt het eenvoudiger om iedereen bij de les te betrekken.

Inschrijven

Leerdoelen

 • Je Engelse taalvaardigheid is verbeterd, zodat je lessen leuker en duidelijker zijn.
 • Je hebt meer zelfvertrouwen om in het Engels les te geven.

Inschrijven

Methode

 • In deze cursus leer je het onderwijs-specifieke vocabulaire en verbeter je je uitspraak. De lessen worden in het Engels gegeven en zijn zeer interactief.
 • Tijdens de cursus bereid je in groepjes verschillende lesactiviteiten voor. Met de hulp die je ontvangt van de docent, perfectioneer je je lesactiviteit. In de daaropvolgende week vragen we je het geleerde in de praktijk te brengen en je voorbereide Engelse les te geven op school.
 • Door de persoonlijke feedback en de directe link met de praktijk verbetert je Engels snel. Je zult merken dat je snel bekend raakt met de veelgebruikte uitdrukkingen tijdens het lesgeven.
 • Daarnaast werken we aan je ‘Social English’. Doordat je je beter leert uit te drukken in het Engels, kun je gemakkelijker contact krijgen met je leerlingen en wordt het eenvoudiger om iedereen bij de les te betrekken.

Inschrijven

Tijdsinvestering

De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 3 uur, met een welkomsessie van 1 uur.

Inschrijven

Praktisch

 • De cursus is geschikt voor docenten van alle groepen. De maximale groepsgrootte is 8 personen.
  De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst is een (online) introductie van een uur. Tijdens deze bijeenkomst leert de taaltrainer je beter kennen en worden de leerdoelen besproken. Vervolgens ga je in vier sessies van drie uur aan de slag met je taalvaardigheid.
 • Je kunt je als particulier of als school registeren voor deze cursus. Als particulier kun je je registeren voor de open groepscursus. Als school kun je je registeren voor een maatwerktraject. In overleg plannen wij dan de lessen in. Dit kan bijvoorbeeld op woensdagmiddagen of tijdens de avonduren.
 • Als je deze cursus graag met collega’s wilt volgen, kan onze trainer de training op je school verzorgen. Als je de training liever online volgt, is dat ook geen probleem. Je kunt je vragen stellen aan de onderwijsadviseur. Ook kun je direct een offerte aanvragen.

Inschrijven

Rooster

 • Startdatum: 11 mei 2022
  DagDatumAanvangEinde
  woensdag11 mei 202218:0019:00
  woensdag25 mei 202218:0019:00
  woensdag8 juni 202218:0019:00
  woensdag22 juni 202218:0019:00
  woensdag6 juli 202218:0019:00

  Inschrijven