Geschreven door:Marc

Datum : 15 maart 2020 Categorie : Blog

Update coronavirus

Update 5 november:

Vooralsnog blijven onze klassikale lessen gewoon plaatsvinden op onze leslocaties. Ons onderwijs vindt namelijk plaats binnen de kaders van de aangekondigde maatregelen op de persconferentie van dinsdag 3 november en kan daarom doorgaan.

Tot nu toe houdt iedereen zich goed aan de coronamaatregelen op onze leslocaties. Dit is erg belangrijk om op een veilige manier onze lessen te kunnen verzorgen. Graag wijzen wij je nogmaals op de maatregelen:

  • Blijf bij (milde) klachten en/of huisgenoten met (milde) klachten thuis.
  • Houd zoveel mogelijk afstand (minimaal 1,5 meter).
  • Het is verplicht om in het gebouw een mondkapje te dragen. Zodra je in het lokaal aan je tafel zit, mag het mondkapje af.
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst en na toiletgebruik.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle coronamaatregelen die wij getroffen hebben om onze taallessen veilig te kunnen geven.

Wil je je inschrijven voor een taalcursus in november?

Met onze verplaatsgaranatie schrijf jij je met een gerust hart in. Tot 10 dagen voor de start van je cursus kun jij je cursus nog kosteloos annuleren of verplaatsen. Volg je liever je taalcursus online? Dan is onze virtual classroom iets voor je! De meeste van onze cursussen worden zowel op locatie als in de virtual classroom gegeven. Op de cursuspagina’s kun je je inschrijven voor je locatie naar keuze.

 

Lees ook: