Geschreven door:Rose Jansen

Datum : 15 juni 2020 Categorie : Blog

Update coronavirus: Babel is weer volledig open!

Update juni 2021:

Goed nieuws; vanaf juni 2021 is Babel weer volledig geopend! Nadat we een aantal maanden al onze cursussen volledig online hebben verzorgd, hebben we nu weer de vrijheid om je op locatie te verwelkomen!

De coronacrisis heeft ons geleerd dat het online volgen van een cursus, via de virtual classroom, een kwalitatief goed alternatief is voor een cursus op locatie. Onze virtual classroom blijft daarom ook onderdeel van het cursusaanbod. Bij alle cursussen staat aangegeven in welke vorm je deze kunt volgen, op locatie of online via de virtual classroom. Daarnaast bieden wij ook een combinatie van deze onderwijsvormen aan, hybride onderwijs. Lees hier meer over deze en andere onderwijsvormen. Met deze verschillende onderwijsvormen heb jij de vrijheid om te kiezen hoe jij het liefst leert.

Op al onze cursuslocaties gelden nog wel de basisregels om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Het dragen van een mondkapje als je door het gebouw loopt, afstand houden tot je medecursisten en de docent en blijf thuis bij verkoudheidsklachten. 

Bekijk hier onze cursussen

Lees ook: