Geschreven door:Rose Jansen

Datum : 15 maart 2020 Categorie : Blog

Update coronavirus

Update 5 februari:

Tijdens de persconferentie van 2 februari heeft het kabinet aangekondigd om het pakket aan maatregelen in verband met het coronavirus te verlengen tot en met 2 maart. Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt om onze taalcursussen voort te blijven zetten in de virtual classroom. We vinden het jammer dat dit nodig is, maar de veiligheid van onze cursisten en onze docenten staat voorop. Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle.

Wat betekent dit voor jouw huidige cursus?

Alle taalcursussen worden gegeven in de virtual classroom. Zodra het weer mogelijk is, zullen we de cursussen op locatie weer face-to-face geven.

Wat betekent dit voor jouw examen?

In verband met de nieuwe coronamaatregelen worden de AKV-en taaltoetsen tijdelijk stop gezet. Alle kandidaten die zich reeds hebben ingeschreven voor een toets, ontvangen een persoonlijke mail. We hopen na 2 maart weer toetsen te kunnen afnemen. We houden de ontwikkelingen nauw in de gaten en houden je op de hoogte.

Wat betekent dit als je je wilt inschrijven voor een taalcursus?

Onze taalcursussen worden zowel op locatie als in de virtual classroom gegeven. Op de desbetreffende cursuspagina zie je of jouw taalcursus op locatie wordt gegeven en/of in de virtual classroom. Hier lees je meer over onze virtual classroom. Op dit moment worden echter alle taalcursussen online gegeven in onze virtual classroom vanwege de coronamaatregelen. Hopelijk kunnen we na 2 maart weer op locatie lesgeven.

In deze onzekere tijd vinden wij het belangrijk dat je zorgeloos kunt starten met je taalcursus. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om gebruik te maken van onze verplaatsgarantie. Dit betekent dat je jouw inschrijving voor een cursus kosteloos kan annuleren of verplaatsen naar een ander startmoment. Dit kan nog tot 10 dagen voor de start van de cursus.

Bekijk hier onze cursussen

Lees ook: