Geschreven door:Liz

Datum : 17 maart 2020 Categorie : Blog

Taal leren vanuit huis? Dan kan op deze 4 manieren!

Er zijn verschillende manieren om een nieuwe taal te leren, ook vanuit huis! Het volgen van de online lessen kan waar jij maar wilt. Zolang je maar een werkende internetverbinding hebt. Babel biedt vier mogelijkheden aan voor taallessen op afstand.

1. Virtual classroom 

Naast het volgen van klassikale lessen op onze leslocaties, biedt Babel ook de mogelijkheid om de taalcursussen online te volgen. De online taalcursussen worden dan gegeven in een ‘virtual classroom’. De online cursussen zijn mogelijk in vrijwel alle talen, waaronder Nederlands, Engels, Frans en Chinees. Een training op maat, maar dan online! De virtual classroom is geschikt voor privé taalcursussen en voor groepscursussen, voor jou of je organisatie. De virtual classroom biedt je dezelfde leermogelijkheden als les op locatie: interactieve lessen, persoonlijke feedback en ruimte voor je vragen. Maar dan wáár jij wilt!

Lees meer over de virtual classrooms

2. Online cursussen 

Een andere manier die wij aanbieden is volledig online leren door middel van e-learning. Dit is vooral fijn als je op je eigen tempo en in je eigen tijd een nieuwe taal wilt leren. Het is vaak een combinatie van verschillende soorten content, zoals tekst en video’s gecombineerd met interactieve opdrachten. Bij Babel sta je met de e-learningcursussen altijd nog in contact met een docent die persoonlijke feedback geeft op opdrachten en altijd bereikbaar is voor vragen. We bieden al online taalcursussen aan voor 60 euro.

Bekijk alle online cursussen

3. E-learning op maat

Babel biedt naast de verschillende soorten e-learning ook steeds meer variaties aan op de reguliere trajecten. Dit wordt vaak in opdracht gedaan van een bedrijf dat specifieke wensen en leerdoelen heeft. Hier passen we vervolgens een cursus op aan die perfect aansluit op de belevingswereld en wensen van de cursisten. Persoonlijke begeleiding speelt bij deze e-learning op maat altijd een belangrijke rol.

Ontdek alle mogelijkheden

4. Taalles via Skype

Taalles via Skype is een uitstekende mogelijkheid om 1-op-1 je taalvaardigheden te verbeteren. Hierbij krijg je les via Skype en kan je vervolgens zelf opdrachten maken en filmpjes kijken. Dit is dus een vorm van e-learning in combinatie met face-to-face. Babel biedt onder andere taallessen op afstand aan buitenlandse tandartsen en artsen aan die een AKV-toets moeten maken om in Nederland hun medische beroep te kunnen uitoefenen.

☏ Bel ons voor de mogelijkheden

 

Lees ook: