Geschreven door:Liz

Datum : 17 maart 2020 Categorie : Blog

Taal leren vanuit huis? Dan kan op deze 3 manieren!

Er zijn verschillende manieren om een nieuwe taal te leren, ook vanuit huis! Het volgen van de online lessen kan waar jij maar wilt. Zolang je maar een werkende internetverbinding hebt. Babel biedt drie mogelijkheden aan voor taallessen op afstand.

1. Virtual classroom 

Naast het volgen van klassikale lessen op onze leslocaties, biedt Babel ook de mogelijkheid om de taalcursussen online te volgen. De online taalcursussen worden dan gegeven in een ‘virtual classroom’. De virtual classroom is geschikt voor zowel privé taalcursussen als voor (open) groepscursussen. De virtual classroom biedt je dezelfde leermogelijkheden als les op locatie: interactieve lessen, persoonlijke feedback en ruimte voor je vragen. Maar dan waar jij wilt én met leuke online tools zoals quizzen, virtuele breakout rooms, video integratie en een digitaal whiteboard.

Lees meer over de virtual classrooms

2. E-learningcursussen 

Een andere manier die wij aanbieden is volledig online leren door middel van e-learning. Dit is vooral fijn als je in je eigen tempo en in je eigen tijd een nieuwe taal wilt leren. E-learning is vaak een combinatie van verschillende soorten content, zoals tekst en video’s gecombineerd met interactieve opdrachten. Bij Babel sta je met de e-learningcursussen altijd nog in contact met een docent die persoonlijke feedback geeft op opdrachten en altijd bereikbaar is voor vragen. We bieden al online taalcursussen aan voor 60 euro.

Bekijk alle e-learningcursussen

3. Blended

Blended learning is een combinatie van face-to-face les en e-learningmodules. Taalles wordt in dit geval aangevuld met opdrachten en filmpjes uit online modules. De taallessen kunnen zowel op locatie als in de virtual classroom gegeven worden. Een volledig online blended traject is dus ook mogelijk! Onze populaire cursus English Cambridge advanced inclusief e-learning is een voorbeeld van blended learning.

Ontdek alle mogelijkheden

Online taalles op maat?

Bovenstaande online opties worden ook aangeboden als maatwerk. Zowel privé taalcursussen als (zakelijke) groepscursussen kunnen op maat gegeven worden in onze virtual classroom. Ook de e-learningmodules kunnen op verzoek aangepast worden. Dit wordt vaak in opdracht gedaan van een bedrijf dat specifieke wensen en leerdoelen heeft. Hier passen we vervolgens een cursus op aan die perfect aansluit op de belevingswereld en wensen van de cursisten. Persoonlijke begeleiding speelt bij deze e-learning op maat altijd een belangrijke rol.

☏ Bel ons voor de mogelijkheden

 

Lees ook: